Wednesday, April 28, 2010

dapnyerrrr...

rasanya sapa yg x suka kek daim ikea nih kan.. tp kalo yg x suka manis mebi x suka la kot.. tp aku pon nk kata suka sgt tu xde la.. sekali skala leh la..


ini yg dibeli masa outing ngan mak2 vogue hari tu.. sekotak rm22 sajork.. boleh x selama ni aku x tau ada jual sekotak camnih.. aku igt jual slice je kt food court tu..hahaha.. jakun.. yer la selama ni x memandang sgt kt situ.. salu bli curry puff ngan aiskem je kt situ.. xde plak aku nk membelek brg2 yg jual kt tepi tu


bih kurang leh dpt dlm 6 slices la gitu.. kira ok la kan.. saja bli utk anak dn somi yg ditinggalkan kt umah ari tu...


10 comments:

Jasfyra said...

weh,aku pun xtau sampai la korang dok tayang2 kt blog n fb..sgt bagus okeh..terus aku tau.lps ni kalo p ikea nk beli.hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun dah rasmi dah sham...bawak pi opis sikit bagi kawan2 rase....heheheeh

sodap kan!!~~~

Mimi said...

Daim cake dappppp...kalo beli sekotak camni..Najeeb je la dok ulang2 bukak fridge, cubit sana sikit, cubit sini sikit..heheh
Betoi tu, sekali sekala ok la..kalo slalu jemu..

As said...

sure sedapkan... ctgk pun dah tau... nanti boleh p cari

Puan Iza said...

tak penah pun rasa lg kek daim nie....sedap ek sham? harus kena rasa gak nie...:-)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha haha...ayat pujuk nampak...berjaya tak ko pujuk cooi & echa ngan cake coklat daim ko tu...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku tak bukak lagi poms..laki mak o/station 3 hari, tunggu dia balik la makan sama2.. balik haritu memasing demam, tak sempat makan. heheheh

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nasib ko cerita aku tatau pun pasal benda nih... tetiba tliur tau...

Hirda Ibrahim said...

sib baik le aku pun baru perasan yg kek tu memang ada juai kat bwh. kalu x jenhuh nk pi queue kat cafe tu pulak...

kek ni mkn kadang2 ok le. hari2 kencing manis kita..LOL

so, berjaya x ko amik hati cooi? ;)

Softtouch [Hanim] said...

mmg sedap...terliur plak daim cake ni..xpe lepas pntang boleh terjah ikea tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails