Monday, August 02, 2010

CUCI THE MUSICAL 2..

..sgt hepi coz akhirnya tercapai gak hajat aku nk tgk CUCI THE MUSICAL 2 kt istana budaya. Aku beli tiket online sajer n amik show hari sabtu (31 july) kul 3pm. Alaaa.. beli tiket yg paling murah je pon..rm33..hehehe.. jadi lah kan coz tingin sgt nk pi tgk. Dari yg 1st punya aku mmg tingin nk tgk tp x kesampaian. Pas2 baca komen sumer kata bes giler. Lagi la mak meroyan. Sib baik la boipren mak si Hans Isaac ni baik hati buat yg kedua punya kann.. dpt la aku pi tgk..

ari khamis balik keje terus pi IB utk collect ticket. Leh gak kalo nk collect hari show. Tapi aku saja nk collect awal coz nnti senang. Takde la nk kelam kabut kalo trlambat ker apa kan. Dah ler show hari Sabtu @ 3pm. Harus jalan kt KL tgh bapak dewa nyer jem kt situ. Owhh kitorang tgk berdua saja yer. Echa pos kt umah my MIL..hehehe


saper nk jd geng ke-5 team cuci??


aku ler tu!!!! hahaha sempat lg tu amik gambar kt situ.. pheewitttt sebelah abg Hans yg hensem lagiii..auwwww.. eh abg. afdlin pon comei gak apa..kekeke


pic hari kejadian..
on the way dari umah my MIL ke istana budaya.. hati brbunga riang x sbar nk tgk CCTM


amik pic kenangan dlu yer..


laki aku pon sebok gak nk amik pic ngan pojaan hati dia ..Awie..


smpat lg amik pic b4 show start.. tetiba feeling cam zaman2 brcinta dulu2 plak..hehe


view fr out seats..boleh la..nmpak gak ngan jelas.. cuma kalo pelakon tu kedepan sgt dari stage tu, kitorang x nmpk.. smpai berdiri2 nk tgk..hehehe.. penonton pon sporting2 sumer

komen aku ...CCTM ni sgtlah enjoy yer.. mmg lawak giler.. aku gelak trbahak2 x peduli org kanan dpn belakang.. lg pon org lain pon sumer gelak gak.. mmg aku puji sgt la ngan team pelakon cuci2 nih.. lakonan dorang pon mmg best.. afdlin mmg dah konpem la best kan. Nabil yg pelawak tu dah tentu lawak. Tapi paling aku puji lakonan Awie. Mmg bes giler, lawak sungguh. Tak sangka awie yg brbadan besar ngan muka ala2 ganas tu, tp pandai berlawak. Mmg menjadi lakonan dia. Ikut ati macam nk pegi tgk lagi sekali je CCTM nih... ishh cemana nih???

So.. pada korang yg rasa nk tgk CCTM ni... korang beli la ticket online tu cepat2 coz ticket dia selling fast kkkk.. untuk show weken depan rasanya dah sold out.. so cepat2 la beli tiket yer.. jangan trlambattt..  errr rasanya nk pi check la tiket weekdays ada lagi tak..hehehe


8 comments:

Aimi said...

wah....best ya sham??? tulah, bos saya (dia ni cina) dok puji cakap Cuci The Muzikal ni best (dia tgk yg 1st dulu).... kalau cina pun kata best, sure best punya laa kan....teringin nak tgk tp tulah... jauh le pulak nak tgk teater tu..

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye...ko dpt gak gi tgk kan...aku ni dari ari ke ari...mmg tinign nak tgk...tapi pikir2 anak2 aku tu sape na kjage....ko okey ar ade gak mak nak pi pos kan huhuhu.....

Softtouch [Hanim] said...

bestnya..teringin nk tgk teater tp xberkesempatan..cik abg xminat..lg pun anak2 tu sapolah nk jg kan...sham jagakan boleh ker?

Cik Nurul said...

nurul belum kesampaian nak g tengok..ada aje halangannya bila nak pergi tu..ehhh akak nampak mcm pasangan bercinta aje hehehehe..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah poms, kemain lagi berdating2.. siap pos echa lagi.. tp tentu dia pun suka sebab cousin dia pun ramai kan.

best ke poms, boleh la aku kenen2 dgn laki aku nak pi ni.. bukan jauh pun dari rumah aku ..

eh kau pakai kaler pink sangat sweet la..

Hirda Ibrahim said...

auwww so pinky...
cantik la pompuan...

best ek? ni yg aku menggedik nk pi gak ni.
takpe aku tetap nk tun mahathir the musical.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wallawei...
syok nyer layan teater....
sure ko enjoyed giler tengok CCTM kan sham...

~~ciklinn~~ said...

sebelum apa2 terkejut mak... tgok tetibo ado pelakon pompuan kat tgh2 tu.. siyus..aku belek.. ghupernyer hang...

wahh syiokknyerrr.... kalu ko leh tlg jagakan 3 hero aku nie... mau aku gi tgok gaks... hahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails