Monday, August 09, 2010

Eksklusif!!! bertemu cinta hati..?? ko nk kena sambar petir???

owhh memula sekali nk ucap terima kasih bebanyak kt sang suami yg sungguh memahami dan juga mmberi kebenaran kepada saya untuk brjumpa dgn cinta hati saya ini... auwww sporting gitu laki mak kannnn?? korang ada laki sporting camni??? hahaha hakk tuihhhh...

yerr.. sebagai isteri yg solehah lg pemalehh.. mak tetap mintak permission suami dlu nk ke mana-mana.. bkn main redahhh je mcm tu.. hehe sebenarnya bukan apa.. ni nk citer pasal aku pi tgk Cuci The Musical 2 buat kali keduanya hari jumaat lepas (06/08/10).. fuhhhhhh punya la bes giler citer nih smpai mak sanggup pi tgk kali kedua.. utk kali ketiga, keempat pon mak sanggup kalo byk la duit aku yg trlebih nk mmbayar hrga tiketnya.. kalo dpt tiket free xpe jugak.. ni kena la bli sndiri..

kali ni amik seat yg rm80 nyer lak.. nk kasi clear sket nk tgk muka pujaan hati mak si abg Hans Isaac tu.. wooohoooo... ensemm koooo.. dan kali ni mak pegi ngan bespren mak plak.. laki mak plak nk pi tgk hari ni (isnin).. kitorang x leh tgk sesama sbb xde org nk jaga echa. takkan aku nk tinggal echa ngan mak aku smpai kul 1 pagi lak kan... kang x pasal2 kena laser ngan mak aku.."ooo ko sedap2 pi tgk teater, ko sughuh den jago anak kau yerrr..." gitu ar bih kurang...hahaha

kalo dah namanya pegi ngan kwn tu kan.. mula la jd mak org yg x sedar diri.. dok posing sana sini.. kalo boleh abis celah2 istana budaya tu mak nk amik gambo


fuhhh melentik tak??? ngeeeee.. ayu x mak brbaju kurung?? ni konsep ari jumaat katanya kan.. nk balik umah mandi tukar baju segala mana la sempat dek nonnn.. mak ofis kt Kelana Jaya nak balik umah kt Selayang tu makbapak nyer jem.. so terus je la dari ofis pi IB.. kang melepas plk nk tgk CCTM kang


ari tu pi ngan laki x dapek la nk brgambar sakan camni.. x koser laki mak nk layann.. so kali ni habis2an posing


my best buddy..

masa show ko jgn cobak2 berani nk amik pic. Kang x pasal2 camera/ phone kena rampas.. tp before or after show xpe.. leh amik gambo.. puas hati coz dpt snap pic nih..



all the team work of CCTM



Vanida Imran (Cik Siti Jasmin aka CJ)

Harith Iskandar (En. Wira) dan Reefa (Bob - byk watak dia pegang dlm CCTM)

Awie (Jojo) dan Afdlin Shauki (Fairil)
comelnya abg. Afdlin kan.. layan peminat pon baik jer.. Awie pon sporting abis.. dah ler character dia dlm CCTM tu yg paling lawak...mmg KKN (Kelas Ko Nyahhhhh...) ehh japp.. nmpak tak jejari mak tu dimana??? hahaha x leh blah ko.. siap letak tgn lagi...kekeke
DAN PIC YANG PALING EKSKLUSIF ADALAH....
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
KORANG JANGAN JELES OKKKKKKK...
 

lalalalalala... owhhh hensemnya dia... kalo ikut ati rasa nk snap berpuluh2 keping gmbar ngan abg. Hans <----- tetiba la panggil abang.. tp sbb yg beratur pon ramai lg kang ada plak yg x puas ati ngan aku kang..hehehe dpt yg sekeping ni pon mak dah ngigau 3 malam.. tu tgk cahaya keimanan trpancar kt dahi mak..bersinarrrr gitu..hahahaah

haaa.. yg ni pon boipren mak jugak...mak kan ala2 playgirll..kuakakaka.. ish minat jugak kt nabil nih.. peramah n sporting abis ngan peminat.. xde pon nk sombong.. leh gurau2 mesra gitu.. ai lebiu la nabil..

kalo diikutkan ati nih.. rasa nakkkk je pi lg tgk CCTM nih.. tp kang ada plak yg kena laser ngan laki kang.. ala..laki mak tu pon sama gakkk.. dia pon suker gak.. tu pasal hari ni (isnin) turn dia plak g tgk. Sapa2 yg x tgk tu mmg rugi ler koranggggg. Aku gelak trbahak2 cam pompuan x sedar diri kt dalam tu.. giler kelakar. To team CCTM.. uols mmg TERBAEKKK lahhhh..

13 comments:

Hirda Ibrahim said...

ewahhhhh ABG HANS???
heheheh

~~ciklinn~~ said...

weihhh meletuop ko yer noks... siap bergambar dgn hans tu... adoii jelessss nyer haku.... sia pegi kali ke2 ni...

mmg ramai betul yg ckp tgok cuci musical mesti 2-3 kali... sbb tu hans kasi murah sikit harga tiket utk season ni kan...

Softtouch [Hanim] said...

wa wa wa...smpai 2 kali tgk cuci..kali ni puas tgk sbb pg ngan kwn kan..haruslah lupa diri jap..bestnya dpt snap pic ngan idaman hati...

Sal said...

Onie, wah wah wah....Cuci2x Muzikal nampak...huhuhu...by the way, aku terjumpe blog ko nie.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

giler arrr...jeles seh aku...
bab bergambar ngan abg hans and abg awie tu yang tak tahan tu....abg hans aku tak minat sangat...tp abg awie...badan ketul2...sora rock...fuh.....teruja aku kalau dpt jumpa dia..mau tak tido seminggu ko...

perh...ayu ko berbaju kurung yerk....

☆ lieya latif ☆ said...

amboi kelas ko....kemain lagi pi jumpe kekasih hati yeak....mmg patut pun kene panah petir ko (ayat sebab aku jeles hahaahaah)....

best ko sham....laki ko memahami...laki aku pun cam cooi, tapi tu arn nak pegi berdua kang, budak2 ni camne lak....huk huk huk

pose ko ngan hans tu aku suke...auwwww curlast ko pompuan!!

Jasfyra said...

wow!!! jumpa abg henchaizek la...i like..

Emy Omar said...

Sham..jealous tgk tang gambar awak dengan hans tu huhuhu

Emy Omar said...

Sham..jealous tgk tang gambar awak dengan hans tu huhuhu

Cik Nurul said...

wow bestnya kak..tak tahan 2x tu hehehe...masa ni lah nak shoot gambar banyak2 kak hahahah...

Anonymous said...

Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я работаю кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас возник вопрос куда их девать.
Раньше мы их выкидывали.
Потом мне подсказали, что за поддоны можно получить деньги.
Начал обзванивать фирмы везде были цены маленькие,
потом знакомые мне подсказали, что в Челябинске есть такая Контора "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с прекрасной репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.

:: iManja :: said...

wah....hensem hans kan...jeles u

Anonymous said...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]
http://www.shop-scripts.ru

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails