Tuesday, October 26, 2010

Farhan & Emily Birthday Bash

Date : 24 October 2010/ Sunday
Time 2.30pm - 6.00pm
Venue : Mimi's home swee home

mula2 nk ucap terima kasih kt mimi dan keluarga sbb sudi jmput kami dtg ke bash F&E kali ni. mintak mahap ler kalo kitorang mmporak perandakan umah ko. layanan mmg bes dan food juga sgt la mantap. perut mak yg brkeroncong itu terus jd full tank. itu pon x jgk brenti mengunyah. sedap betul brsembang smbil mengunyah kan. nak plak cheese cake itu dimakan brkongsi satu plate 4 org. lagi la selera je nk makan. menu that day : nasi ayam, bihun goreng, kek batik, triffle, kek buah (ye ke kek buah??), buah tembikai, aneka jenis kuih raya dan lain2. mak x ingat dah. eh apa ni x abis2 citer psl makan ni. tu la dia kan... ishhh tringat je nasi ayam ngan kek batik ko mimi. sedapppp nyerrrrr...

harus posing2 dlm kereta. harus perasan cntik dan memoncongkan sedikit mulut bg mendapat efek kurus disitu..(xde makna okehhhh)


besday cake from SR..m&m tu cik puan mimi dgn kreatifnya menambah sbgai deco tmbahan


time ni la sumer budak excited skali trmasuk mak budak jua. hepi besday to u emily & farhan. semoga jd anak yg baik dan soleh/solehah yer


beria emily potong cake tu. yg lain pon kusyuk je tgk



sabar yer bebudak tggu turn nk dpt kek


mimi umpan bebudak ngan mainan toy story supaya senang kitorang nk brsembang. ha budak2 ko main la smpai lebam kt situ




lama jugak kami kt umah mimi. rasanya 6.15pm cam2 baru kitorang gerak balik. tq yer mimi atas sumer layanan dan food yg sedap itu. siap dapat tapau lg bihun goreng. sendat perut aku dibuatnya. hope F&E suka ngan present yg tdk seberapa itu. TQ.



6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sham!!! aku lesing ko kang...ko ckp aku yg ngadap kek tu...tu bukan aku laaaa...tu anak buah kak mimi tau...aku mane pakai tudung cenggitu tau....ko mmg laaa....aku kecik ati kang hahahaahahah

betul2...food sume sedap....tu le kek tu , ade org panggil kek buah, ade org panggil kek kukus.....aku sebenarnye biase panggil kek kukus heheheeheheh

Cik Nurul said...

wahhh akak banyak betul makan tapi kalau nurul pun mesti terbabas yelah makanan terhidang depan mata kan siapa tak terliur hahahaha

atty's said...

nasi ayam..nasib takde gambar..ekekekke

Hirda Ibrahim said...

apa motif anak aku tgk echa camtu???
oh yes anak aku dok aim jessie tu gak ko.. ha ha ha...

Softtouch [Hanim] said...

meriah gitu borthday bash f& E tu...kek pun comel..banyak yer food dohidangkan..kalu sy pun mkn jer semua..bkn senang nk dpt mkn mcm tu lagi2 mkn ngan kwn2 campur ngan borak2 lagi. N bebudak pun memberi kerjasama..mak borak2 budak2 plak main2..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

thanks poms sebab sudi datang rumah aku..

thanks juga for lovely present.. mak kena sembunyikan barbie tu ko.. nak simpan dulu.. kat rumah baru nanti, baru boleh kasi dia main.. aku lak yang sayang menan tu. muhahahaha

mmg aku dah niat nak tapau kat korang .. tu pasal mak siap beli awal2 bekas tau fu fa tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails