Friday, October 29, 2010

my birthday present. Tq bangggg...i lap u lahhhhh

besday kali ni cooi cam wat senyap je. xdek pon nk bunyik apa2. ishh risau dah hati ini. xde present ke tawon nih..huwahhhh sedihnya kalo xde present. bak kata iklan kt radio tu.. kasih sayang boleh dibeli.. hahahaha.. eh bukanlah xde hadiah tu brmakna x syg plak kan. Saayanggggg mana boleh x sayang. Tp kalo ada hadiah tu kira mcm special dan rasa dihargai la gitu kannnn.

So sebelum penyesalan brlaku, meh aku jalankan misi awal trlebih dahulu. 4-5 hari sblom besday, saja SMS kt cooi camni :

Isteri : Salam. Bangggg ... sy mengidammmmmm.
Suami : Mengidam apa? nak baby ke?? (ishh laki aku ni..kalo yg tu, x nyempat2 ko nk bagi kan)
Isteri : Bukan la.. sy mengidam henbegggg
Suami : henbeg apa lg ni. awk bkn dah byk henbeg ke?
Isteri : ala..tp henbeg coach sy blom ada.
Suami : nnti la abg fikir

Ishhh masa tu rasa mcm harapan tinggal harapan je. Yer la, kitorang ni bukan nya bnyk duit. Igt pejam mata je ke kalo nk bli brg2 yg mahal2 tu. Gigih menyimpan okkk. Dapat pakai henbeg guess tu pon mcm dah besar rahmat dah. Ni kan pula berangan nk pakai coach. LV, gucci apatah lg. Kemsalam ler ko nk merasa.

tp tu la dia kan, syg sgt dia ngan aku agknya (kuakaka statement x leh blah..) tiba2 dia hulur je duit suh bli.. alhamdulillah.

jadi ler kan. merasa gak pakai henbeg coach. ini bukan ler aku nk mnunjuk2 kt korang. x seberapa pon. org lain rilek je tyg chanel, gucci kenmain korang puji melangit yer..ngan aku korang nk kutuk plak...heheh. ini hanya sekadar kenangan di hari tua nnti.


8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah kelassssssssssssssssssss...aku ingat ko bawak mase giumah kak mimi tu...ko pekasam kan yeak....nak bagi aku tertunggu2 tgk....keh keh khe ...

cantik sham....suke tgk....mmg cun abis wei!~

Ciklinn said...

huwaaaaaaaaaaa syokknyerr... sekali sekala kan... apasal ko tak mintak pakej sekali anak dan handbeg?? hihihihihihi

Jasfyra said...

bestnya weh....
alhamdulillah dpt suami yg memahami kan ;)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...best oooo
siap bagi duit suruh beli sendiri erkk sham......COACH beb COACH....

kalau aku, rasanya nak dpt dari hubby aku mmg mimpi arr...

Emy Omar said...

Wah..bermakna la birthday awak tahun ni ye sham..kelas gitu birthday giftnya

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wahhhhhhhh gile best adiah ko sham... aku ni tah bila la nak merasa... hepi belated besday tau :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sham. .sob sob sob,(sambil lap air mata).. aku tumpang gembira (read:jeles) hehehehhe.. merasa gak ko COACH ek.. aku ntah bila nak berasa ek.. pinjam kata2 kau, aku ni dapat pakai Wristlet Coach pun "dah besar rahmat". heheh

Softtouch [Hanim] said...

bestnyaaaa....coach tu...sy plak entah bila lah nk dpt hbag coach nie..mahal kan...nk tgk kat butik dia pun sy rase malu sgt..yelah xmampu...tahniah sham..cooi sgt bessssttt...hepy birthday sham....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails