Tuesday, October 12, 2010

Pengubat hati yg amarah...

mmg pg tadi aku tgh marah. mood tu nk menyinga jer tau. Ni pasal keje lah ni. Tensi betul kalo bekerja ngan org yg makan gaji buta. Gaji beribu2 dah tu jauh beza dari aku. Gred pon dah tinggi. Tp bangang tahap cipan. Bkn aku sorang je yg x puas hati. Mmg org lain pon salu x puas ati ngan dia. Salu je dorang ni ngumpat dia kat bakang. Tapi aku kan cam ala2 kuang ajar sket. Mak selamba je sound dia kalo x puas hati. Fedulikkk hapa aku kalo ko tua pon dari aku. Abis dah ckp elok2 x jugak reti bahasa kan. Kena la ajar sket. Uihhh tetiba sambung marah balik. Ok la xmo marah2 dah. Mak nk hepi2 plak.

Tengah hangin2 td, sekali tetiba muncul lak ofisboy hntar parcel ni kat aku. Mmg ditunggu2 sgt nih. Tiba jua ia ...


terkojut den tgk kotak sketnye besar


 dibalut dengan rapi dgn plastiknya skali...opss kertas yg trkoyak tu mak ok jer..bkn nk pakai pon kertas tu..mak buang gak dlm tong smpah nnti..


Victoria's Secret "Pure Seduction" must have bags ;P
Includes: 

• Hydrating Body Lotion, 125ml
• Exhilarating Body Wash, 125ml
• Refreshing Body Mist, 250ml

cutenyer beg kaler pink kan. ekceli suker ngan bau "pure seduction" tu..so redho jer la bag dia kaler pink. ada gak beg yg kaler purple, tp bau apa ntah, x tau sedap ker tak. Tp yg pure seduction ni mmg trsangatlah best baunyer. Dan begnya trsangatlah besar yer.. segala stok mekap yg ada leh sumbat dalam tu. owhh bergayalah mak satgi nk turun pi solat. Eh ni dah meriak ke apa nih.. ish..ishh artaghfirullahalazim..

** Sesapa yg brminat leh order kt SINI. ada stock lg tu.


8 comments:

atty's said...

tp kty suka cara sham..tegur direct je kalo tak suka..

Ciklinn said...

betul tu.. tegur berhemat cara mkn dlam hahhaha.... kalo dah ckp elok2 takmau denagrkan..

sebbaik ada benda2 wangi2 dtg kan,.. sejuk sikit kamu yer

Softtouch [Hanim] said...

wangi yer...mesti ba harum je sham nie...mcm xbape redha je beg pink tu?kalu x lantinglah kat cni..he he he..nk terjahlah site tu, nk tgk...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

gojes sggh beg itu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

giler ko...berani tegur secara terang2an....tp mmg patut pun..kalau dah slow talk tak makan saman....kasi sedas depan muka dia baru nak sedar kot...

kekadang heran tul ngan peg2 yg dah tinggi pangkat tinggi gaji....nak kata tak reti...takkan ler boleh nasi sampai gred tinggi2 tu....

sepatah kata cc aku, nak tunjuk BODOH pun jgn ler tunjuk semua...tunjuk sikit2 simpan utk esok2 plak..keh keh keh

tak silap aku, kaler purple tu love spell kot....sedap tak sham bau dia? gorjes ko beg dia...senang nak angkut barang2 make up

Hirda Ibrahim said...

hahaha... sabar pompuan sabar...
aku rasa si kakak tua tu sure sgt le bengap kot. coz x paham2 org kata apa.

oh sedap ek bau dia??
pure seduction tuuuu... habis la cooi kompem x senang duduk. keh keh keh

Emy Omar said...

Sham betul tu kalau tak puas hati cakap depan2 jangan ngata belakang..buat panas hati je kan

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sham...tak suke ...tegur jek...ni aku tgk ramainye ...tak suke jek dok mengumpat pasal org tu.....kalo camtu sampai bile pun org tu tak tau yg die tu buat salah.....tapi tu laa nak tegur direct pun kene org yg berani lar camko...kalo aku sah2 aku pendam jek hahahaha mak kan kecut perut sound2 org ni hahahaahaha

wei...sgt cun laaa barang tu.....kelas ko yeak.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails