Monday, April 09, 2012

Dayyan 1st Birthday

Date : 7 April 2012
Time : 2.00 - 4.30pm
Venue : JM Bariani House, Bandar Baru Bangi
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Dpt jemputan from lieya & co. utk celebrate besday dayyan gedek2. Now, every saturday SR branch BBS ngan Dataran Selayang ada buat reading class from 11am - 12.30 noon. So kitorang ni terus siap2, pas hantar echa pi SR, aku n cooi g bfast dlu. Pastu singgah giant jap bli brg. Kul 12.30 amik echa kat SR terus zassssss pi Bandar Baru Bangi. Malas nk balik umah. Kalo balik umah kang, ntah pukul brapa nk kluar. Tu pasal kami yg paling awal smpai. Heheheh..bangga2.


 temanya candyland... comei sgt..


 Sebab smpai awal, dpt la dokong si besday boy ni. Ya allah baik sgt budak sorang ni. Elok je diam. Manja plak tu, dok trlentok je kt bahu time aku dukung dia.


echa pakai dress...auwww. Hahaha..jarang anak aku nk girly2 camni kan. Baju ni dah lama beli...tp baru 2 x je pakai trmasuk hari besday dayyan ni. Pastu asik la tarik tali baju tu. Geli kottt..


comeinya candy buffet..nsb la dah bangka kan.. kalo x aku yg hover dok kt situ x gerak2


The Cake. Geramnyaaa...siyes comell


Birthday Song....hepi besday 2 u.. hepi besday 2 u.. hepi besday to Dayyannnnn.. hepi besday 2 u. Be a good boy yer.


Dayyan pelik kot tgok apsal org dok kerumun dia smbil nyanyi2.. hehehe


Goodies Pack..macam2 ada.. thanks lieya. Tp sayangnya sudu ikea tu trtinggal kat situ, sbb echa guna utk makan cake. Aku lupa nk amik simpan balik.



Suka sgt choc. ball tu..eh apa nama betul dia??? x kesah lahhh..janji sodappp.


face painting...but echa refused buat kat muka.. dia nk buat kt tangan je


Hardy yg macho...Hirda suh buat cat, tp Hardy pilih batman. 


eh apsal pic ramai2 ada ni je kat camera aku. rasa mcm ada amik byk.. ke tu camera mimi?? Hahahaha


Thanks  for having us.. Lieya & Co.

 

7 comments:

Zana Nordin said...

huwaaaaa
aku tak dpt menjoinkan diri
en hubby kerja......
kalau tak..leh laga2 pipi ngan ko kan sham..lama kita tak jumpa last jumpa masa event gatsby tu kan..

tu ler..anak dara ko tu sesekali pakai gown....he he he....dia rimas kot sham tu yg sibuk tarik tali dress dia jer tu

lieyalatif said...

terima kasih beb ko sudi datang.....aku nak mintak maaf ni dari bottom of my heart kalo ade ape terkurang yeak sham....dahle ko dtg awal dah best pilih port kat atas , ko turun bawah bagi laluan kat family in law aku.....thanks tau beb!

thanks gak hadiah dari dari langkawi tu.....pulun aku mkn cekelat tuh wey....n one more thing, thanks sgt bagi adik elmo tu.....dayyan dah ade kawan baru hahaahahahaah

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

meriahnya... jeles2 nk buat camne, xde rezeki nak dtg :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

meriahnya... jeles2 nk buat camne, xde rezeki nak dtg :)

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya....kalu x mesti kita jmpe kan.....xde rezeki

Hirda Ibrahim said...

oh 1st tetamu? bagusss...

nama cake tu "pop cake". sedaps kan?

yer... mak ni gigih2 yakinkan hardy soh buat CAT. takmooo nk gak batman. eiii geram aku.

tu la ko sabit kita ni dh tua bangka kan? kalu x jgn kata tercongok situ. mak siap buleh bersila sekali depan candy buffet tuh.

wanie said...

meriahnye birthday bash si dayyan ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails