Friday, April 06, 2012

Murni Againnn?? owh nooo

petang smlam balik keje, gedik ajak co'oi lalu kat SS2. Konon2 saja nk ushar line. Sekali terus pi menyekek kat Murni pulak. Alasannnn...

 Roti Hawaii - RM5
Sedap roti ni..aku suka sangat. Dia ala2 murtabak gak le, tp ada kepingan sosej kt dalam tu. Pastu telur dia ala2 scramble egg kat dalam. Tp bih kurang mcm murtabak le. Pastu rasa menyesal order ni, sbb mcm x cukup plak...still lapor..hahaha dasar tembolok gajah.


Co'oi's ... Mee Raja Chicken Chop RM15
Perhhh giler melantak ko yer bang. Dah le mee tu byk giler, ada plak lg chic. chop ngan blackpepper sauce. Tapi mmg sedap giler. Korang kalo pegi, try this okk. Tak nyesal punya. Aku pon menumpang ihsan makan cooi punya ni. Bukan apa, takut x abis kang, membazir pulak. Suka giler la ngan blackpepper sauce dia sbb pedas. Selalu b.pepper just mcm rasa hot je kan..tp ni ada rasa pedas...sy sgt2 suka.


Lagi sekali tetap setia ngan Pink Panther Special ni. Betul la, yg kat SS2 ni lg sedap. Tengok tu smpai trkeluar2 laici dia. Sejuk je tekak minum air ni. Pastu ada tapau Nasi Lemak Ayam utk echa. Tp nasi lemak dia aku x brapa minat, sbb mcm nasi biasa je.. x rasa lemak pon.

Dah brapa kali aku citer pasal Murni ni yeh? Nmpaknya aku dah addicted ngan Murni. Lagi satu, apsal blog aku skang ni asik menjurus pasal makanan. je Dah brapa entry dah asik citer menyekek je kannn?? Tgok badan la kan...hahahaha




3 comments:

Emy Omar said...

Sham..air pink panther dgn laici terkeluar tu sangat mengoda tau!!

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya..terinin nk try..tp biasa kalu lalu mesti ramai..

Hirda Ibrahim said...

hahahah.. makannn..makannnnn je kerja kita kan?

oh sedapnyaaaa.. x kira. kena try gak yg SS2 punya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails