Thursday, January 22, 2009

Dan Lagi Tag....

The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people.
I am




I really want to




My favorite place




My favorite things





My favorite drink




My favorite food




I live in






I was born in





My favorite story




My hobby




I wish


8 comments:

eMMa@iKKa said...

uhhhh daku blum buat lagi tagged nie. Sham..part duit byk tu yang best tu..:)

re: Sham..mak dan ayah ku org negeri. Mak org Seremban dan ayah org Tanjung Ipoh..:)

Puan Iza said...

Sham....banyaknya duit itu....sumer org kalu buleh nak duit byk kan...:-)

Zanna_MamaBatrice said...

memasing galak jawap tag nie kan sham .........

re : tu arr ......kita dulu kemain payah nak jumpa kfc ......kalu jumpa tu, aku rasa abis licin tak berbaki ler...silap2 siap jilat kotak pembungkus tu lagi ada ......now, diaorg nie, kfc tu cam makan cekodok jer kan sham.

Jasfyra said...

kasut, beg dan wanita tidak dapat dipisahkan...

As said...

wah... kiter semua geng2 ni lebih kuang sama jer tagged nyer... suka h/bag, shoe , money etc...

Re: whakakka.. kelakar kan tgk video nana & aqeel... suka sgt tgk.. mcm tuh la bila dah ada anak ... ada saja kerenahnyer...

Hirda Ibrahim said...

poms..
byk persamaan kita ekkk...
fr disneyland, drinks, shopping & MONEY..heeheh

aimi @ kamalina said...

saya pun suka lord of the rings... beribu2 kali tgk tak pernah jemu kan.... syoknya tgk duit yg terkeluar byk2 tu... ahakss..

Cik Puan Mimi said...

sham, aku kau dan hirda, memang sekepala, disneyland, shopping dan duit.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails