Tuesday, September 08, 2009

Berbuka ngan kengkawan skolah

ekceli mmg payah nk plan berbuka ngan kawan skolah aku ni.. bila msg payah nau nk reply.. tp bila aku hangin malas nk organized korang jgk yg memekak kan.. weii.. ko arrange la bukak poser.. xkn xde bukak poser ramai2 thn ni...mcm2 la.. aku ni jugak yg korang suh nk wat menda2 ni kan... bila mak da hangin satu badan baru la korang reply.. dan akhirnya brjaya gak wpon ada 2-3 family yg x dpt joint..biasa la tu kan... so ini la dia...



Date : 06 September 2009
Time : 6.45pm - 9.45pm
Venue : Restaurant Tupai-Tupai Kuala Lumpur




xyah la up gambo restoran tu kan.. sama je..last year pon kitorang wat kt sini gak... ini kes da malas nk survey kt mana tmpat yg sedap + murah.. sbb da last minute kan... so aku book je mana yg ada...


apa2 hal...pic food dlu taruk sini... d one n only food yg aku smpat nk amik gambo.. pas2 x smpat da.. bz makan ngan nyembang smbil gelak x hingat orang keliling..


ketibaan en. Azhan Rani kita yer... payah betul nk dptkan ko ni yer an.. tau la da byk job skang kan.. brlagak amik org jd manager.. persal ko x amik aku jd manager ko ha???

bz layan bdk kecik debab nih lg.. mana nk menyuap mulut aku lg.. mana nk nyembang lg... so kebanyakan gambo aku curik amik kt FB An je..


ha tengok... sumer suka nyembang dari mkn... tgk food tu terbiar je.. tp ari ni spt biasa bila tgk gambo ni mula la rasa nyesal persal aku x bedal byk2 ari tu... huhuhu..

uihhh pndainya ko amik gambo an..kebabom..mklum ler DSLR kan.. tu pasal aku buang smpan je camera aku.. malu kalo an tgk...



pic ni pon cntik... nmpk classic je..nsb ko la an... ko sorang je malam tu yg lom kawin tu psl ko kena jd photographer kitorang




para maks ngan anak memasing..


wah leh print wat kad raya gambo nih...




echa ngan erin


sblm blah dari tupai2 tu.. ada plak sesi bercerita sang gedembai ngan bambino oleh uncle Azhan ngan Uncle Benjo.. sonok je bdk2 ni melayan... echa siap gelak besar lg..macam la paham..



x reti gak lg nk balik umah korang nih... sambung pulak "mengeTEH" kt NZ curry house wangsa maju.. sib baik aku isnin cuti ...lantak korang le nk borak smpai pagi pon...

da siap2 plan ngan dorang2 ni lg plan nk beraya dari umah ke umah pada raya ke-7 nnti..hmm.. harap2 menjadi la.. insyaallah..




6 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah ko, dah selamat ke tupai2 yer.. memang kalau jumpa kawan2 menyembang tak hingat tu.. siap ada acara sambung mengeTEH tu yang tak tahan tu. mentang2 kau cuti isnin.

nampaknya projek kita nak bukak sesama macam tak termakbul jerkan. ialah tinggal minggu ni jer kan. pastu minggu lagi satu dah raya. huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

jd jugak buat reunion yer.Syoklahkan jmpe kwn2 lama. Siap bersambung2 acara tu..he he he
oooo an tu kwn sham yer..pelakon tu..skrg ni dia dah makin naik dah..ok jgk dia berlakon..

As said...

sakan ko sham berbuka posa kat tupai² tuh.. dah lama aku x p sana... huhuhu.. sedap x food dia.. mana la tau kot² leh berbuka kat sana...
sonok ko jumpa balik bdk² skolah ko.. echa pun happy jer main ngan kengkawan dia....

☆ lieya latif ☆ said...

ye ye laa kite plan nak gi sini sham, last2 ko gak gi dulu yeak...kuangkuang kuang....wah meriah koooo...sedap yeak food die....ape mcm plan kite, tak menjadi la nampaknye ...dah tinggal baper seminggu jek ni hah...hihihihihi

ye laa, cantik2 gambar die koooo...suke aku tgk...berseri2 penuh keimanan tgk muke ko ngan anak ko hah...gamaknye kite pun kene beli slr ni nak bagi gambar nampak penuh keimanan...keh keh keh

atty's said...

sonok dpt berbuka ngn kawan2 sekolah..kty kawan2 sekolah ..semua dah menghilang..kalo jumpa kat pasar je..hehehehe

Hirda Ibrahim said...

poms,
rega dia still sama ke cam yg ko ckp hari tu?

yer ko, letih jadi organizer ni. satgi aku chat dgn ko kejap aaa..
ada benda nk tanya...

camna plan kita ni? aku weekend ni free.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails