Tuesday, September 01, 2009

Teringin...(bukan lagu shima okeh..)

ni gara2 tengok kt blog zuera la nih..kekekke..mklum ler kan bulan poser.. nmpk food apa je sumer nya teringin...
so ari ahad tu...pas blk dr umah mertua aku..smpai dlm kul 6 gitu...bli murtabak 2 keping je ngan ayam goreng terus zasss blk umah..konon2 brbuka ala kadar jer la sbb misi konon nk g mkn domino's ni ha.. so lps maghrib...terus gerak g giant bt. caves...(jd nya apak echa x g terawih...apa nk jd aku x tau la...kekekeke...) pas bli barang sket2 kt giant terus la menuju destinasi yg diidamkan...


kecik je outlet dia kt dlm giant tu...

aku order yg ni... apa ntah nama aku pon lupa.. aku amik yg double crecker crust yg base dia ada dua layer pas2 cheese kt tengah... ni kira pes time ler aku mkn pizza domino's ni.. salu mkn pizza hut atau shakeys je..


amik yg set sbb kitorang dine in kt situ...mls nk take away..kang sepah je umah...kekekeke.. ada garlic bread ngan air coke 2 tin.. pergh mmg sdp la pizza domino's ni...tanpa ragu lg pasni mmg aku akan terjah lg... (kes da muak mkn pizza hut...)


lengang okeh...xde orang...kitorang 3 beranak je mkn kt situ...org lain take away je aku tgk...




16 comments:

As said...

sham... sedap nyer wei... aku nak mkn pizza gak lah... huhuhu... nanti nak p beli.. whakakak...
ya la.. slalu kalo p domino's lengang jer...kecuali kat MidValley

☆ lieya latif ☆ said...

hah tu le ko....kene cube baru tau
aku mmg pilih pizza dominos ni....tapi kalo side order cam chicken wing tu sume kat pizza hut le sedap....tapi tang pizza mmg dominos punye..sebabnye aku suke roti die...tak tebal cam pizza hut....hihihi..lagi satu aku suke, kalo order tu..cepat tul sampai umah....within setengah jam koooo.....agak2 dah kebulur tu tak sempat pengsan laaa..wakakakaka

ha'ah ye la ko....cooi tak gi terawih semate nak bagi ko dominos....kih kih kih .....

Jasfyra said...

sham, skg ni aku lak terliur tgk entry pizza ko ni....kira cam berbalas pantun le hahahaa

sedap kan roti dia.pizza hut muak la roti dia.topping dah le ciput.kt dominos bnyk..yummey

Softtouch [Hanim] said...

berjangkit2 terliur nya ha....he he he..mmg sedap kan dominos..kalu jd blogger ni senang no terjangki2...
terasa2 kat lidah ni ha..pizza dominos tu...haah kan dominos selalu lengang kan padahal pizza dia lg sedap dr pizza hut

atty's said...

adeh kty lak jadik tingin nie..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ko nih.. tahu x ko dah buat aku pun "teringin" sama...hehehehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ko nih.. tahu x ko dah buat aku pun "teringin" sama...hehehehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ko nih.. tahu x ko dah buat aku pun "teringin" sama...hehehehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ko nih.. tahu x ko dah buat aku pun "teringin" sama...hehehehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ko nih.. tahu x ko dah buat aku pun "teringin" sama...hehehehe

eMMa@iKKa said...

Dominos Pizza mmg sedap..dia lain dr Pizza Hut..dia lebih rangup kannn..
Buat aku terliur jer..lah

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham, aku kalau nak makan pizza memang suka makan dominos. sebab roti dia nipis sikit dari pizza hut .. dia punya topping pun lebih sedap dari pizza hut .. mesti pizza hut marah kat aku ni kan. hahahahahah

tu teringin, teringin tu, ada pa per ker???

liwaniel said...

wanie suka dominos lagi dari pizza hut...suka yang double decker tu...

Emy Omar said...

Sham,sedap nampak dominos tu..nak try gak la..best la takde orang macam outlet ko yang punye kan

Hirda Ibrahim said...

betui ko, domino punya pizza lg sedap fr PH. aku sekalu amik spicy sambal.
perghhh memang dap kalu amik yg double decker tu kan? tgh2 ada cheese. pastu kalu x salah now tgh promo ada xtra cheese topping kan?

bg aku, domino sedap pizza dia. chic wing, pasta & seafood lasagna tetap PH...uihh lapaq le pulak..

Anonymous said...

Si sono errati. Scrivere a me in PM. [url=http://lacasadicavour.com/kamagra/ ]cialis 20 [/url]Quali parole ... Super, splendida frase http://lacasadicavour.com/tag/tadalafil/ vendita cialis Questo non ГЁ logico

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails