Friday, September 11, 2009

kasut ghayo omak eh..

sblom tu..iklan jap...weiii...ada sapa2 yg tinggal poser ker??? aku ni da nmpak anak bulan ari ni.. so lunch hour kang leh la mak tapau food mkn kt opis..huahahaha...maka dgn itu aku adalah berpotensi utk mengganti puasa selama 9 hari atau adakah 8 hari atau adakah 7 hari sahaja...huhuhu..jenuh...
okeh mari kita citer tntang tajuk di atas...
last week ari jumaat masa lunch kan pnjang.. so ajak la kwn aku g cuci2 mata kt OU.. kunun2 nk survey kasut la.. survey ok..sblm ni da survey kt subang parade... da aim satu kst gak..kiranya kalo xde jmpa yg lain..nk bli yg kt subang parade tu la...skali msk kt satu kedai ni terberkenan..terus terbeli plak..

aku bli wedges je... senang nk sarung masa g beraya kt umah org.. xde la kelam kabut nnti mana nk sarung kasut aku...mana nk sarung kst anak lg kan...cntik x weh...siler ckp cntik yer kalo x mak sentap.. tp ni dlm ati ada gak berangan nk g sambar lg seketol.. ada satu lg kst yg menawan kalbu aku ni kt situ jgk.. xpe..xpe..yg tu pas raya leh bli kot..kekekeke

tgh2 snap pic..ada plak budak debab ni nyibuk je nk try kasut... jahanam ler kasut aku ni kang


ha..tau skt kaki ko...pdn muka..org da ckp tp degil..ha..hamekkk ko..





12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

tantek aaa.wedges, sy suka.....terbekenan ..terbeli yer..he he he..sy jugak yg belum cr kasut lag...hu hu hu

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku tak pernah pakai kasut wedges ni. harus gak aku try satu hari nanti.

ialah kan kasut cenggini senang.. sarung jer, terus jalan. hehehe

As said...

cun.. cun..kami pun skang suka pakai kasut camni.. senang.. kalo highhill tuh mau sakit tapak kaki aku sham.. dah ader yg mencuba sebelm mak dia try.. hahaha.. dia berkenan kot

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

lawaaaaaaaaaaaaaaaaa aku pun suka wedges.. senang + selesa..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

bocor puasa hari nie? 11hb di hari jumaat yg mulia? *aku angkat tangan* sama babe!!! hahaha... aku pon arini... weh lawa wedges..aku dari dulu brangan nak pakai wedges..tp bile try lom ada yg berkenan di hati... nak gi C&K tu lom ada time... ermmm..aku sambar mcm ko boleh?kkuakkakaka...

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

cantiknyer sham...tentu mahalkan..
tapi kaki debab tu geram jer tengok..kasut echa maner???

Jasfyra said...

catik bangat...
aku mmg pakai wedges je skg.senang dari suma segi + lawa kan..hehe

Hirda Ibrahim said...

cantikkkkkkkkk!!!!
sgt taste aku!
ko beli kat charles & keith ek?
aku suka wedges, coz br rasa balance.
ish ni yg terasa-rasa cc aku meronta2 dlm purse ni... hahahah

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tu dia...mak echa dah shopping kasut raya...aku setuju sham..wedges nie senang nak pakai...sarung jer......pastu..xde ler letih tumit ko tu kalau nak di banding kan pakai heel halus jer...adoi ler...

cun sehhh....masuk baju kurung, jeans pun boleh

☆ lieya latif ☆ said...

cantekkkkkkkk sangat.....ha'ah ko mmg senang...balik dari umah org beraye terus sarung kasut...jalan....kalo bertali2 adoyai...leceh kang...tak memasal kene tinggal laki ...hihihihi

comel aku tgk kaki debab tu, tapi tang tangan kat kaki tu lawak gile tuh....

Emy Omar said...

cantik sham..harus ko puas beraya tahun ni ye..kasut dah ada tu..kita baru dok skodeng2 mana yang bekenan di hati tapi lum jumpe lagi

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

saya suka gak pakai kasut gini...tang tumit tu yg best sebab kalau berjalan lama tak sakit... kalau yg tumit tinggi tu, lenguh laaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails