Monday, November 01, 2010

from Langkawi with luv..

aku bukan la penggemar coklat sgt.. sket2 bolehla.. aku suka coklat yg ada wafer tu.. pas2 ada time2 je yg aku tingin nk mkn coklat ni. salunyer time period la. x tau persal ntah. so hari tu adik aku pi langkawi, dia tnya nk kirim apa. aku terus je jwb coklat sbb laki den adalah penggemar coklat.

sdpnyer ko..mmg kena time ler kan. mmg masa ni napsu nk mkn choc. tgh mariiii. dah ler sedap..murah plak tu. coklat hersyes's kisses ni mahal betul kt sini. x slp aku ari tu tgk kt kedai choc kt OU sepeket sama sz ni hrga dia rm30.30?? makk aiii.. giler mahal. ni baru rm12.90/ 10.90.. untung betul la sesapa yg dok langkawi tu kan. ada sesapa nk g langkawi??? nk kirim boley????




4 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ooo mmg pun, murah kat langkawi.. aku dulu pi pun, berkotak2 beli fereri rocher.. sebab murah banyakkk dari sini. mmg puas hati

tpkan tang coklat kisses (aku pangil coklat tetek) tu kadang2 kena tengok gak sham.. ada kawan aku cakap, kalau nak beli tengok tarikh expired. sebab kekadang murah sebab dah nak sampai tarikh expired.. kalau at least expired lagi 6 bulan ke atas, then ok la nak beli..

Hirda Ibrahim said...

aik cekelat je?? manakah pinggan mangkuk idaman kalbu?? sila letak gak mak nk tgk...

yg kisses tu memang le sgt murah ko.
ko tau aku beli kit kat 3 pack kat hardy masa kat airport kuching. sama rm11.50. kat lcct rm12.90. kat langkawi rm5 je tau!! gila beza.

Softtouch [Hanim] said...

mmg kat sana murahkan...mmg org borong coklat je lah kalu kesana...jom sham pg Langkawi..he he he

Emy Omar said...

Sham kat sana memang murah compare kat sini.entah kenapa la yek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails