Wednesday, October 08, 2008

Echa Bermanja Dgn Uncle An (Sesuci Cinta Sofia)

Akceli..ni entry basi...saat kejadian ni dalam seminggu lg nk raya..tp sbb mak bizi kan..pekerja cemerlang kata..tu yg x smpat hapdet tu...hehhehe...

Tak tau ler kalo korang perasan ker x..si Azhan aka An ni pelakon citer sesuci cinta sofia tu..yg dulu tayang kt tv3 slot samarinda...ala yg watak jahat pas2 konon2 nk tackle aida rahim sbb dia nk dajal kan rosham nor...hehhehe...x tau ler korang igt ker x kan..pas2 skang ni pon byk gak citer dia da berlakon..dan yg latest nih...kt tv1..akhir sebuah ilusi...dgn tv3..ku milikmu ker apa tah..lebih kurang cenggitu ler tajuknya.. wahhh..mak bangga okeh..ada kawan jd artis nih..sbb bleh la mak tumpang glemer sekali..hehehhe.. mana la tau.. tgh jalan2 or kuar minum ngan si An ni...tetiba dtg plak abg nas rambut ketak ker..interbiu masuk melodi ler aku (jd background lalu lalang kt bakang pon jd ler..hahhaha...giler betul)

Si An ni classmate aku masa form 6 dulu... n smpai skang kitorang still rapat lagik..cuma da jarang sket la jmpa..mklum la dia bz shooting skang nih... da rezeki ko An kt bidang nih.. aku doakan ko berjaya la yer...smpai dpt award pelakon lelaki terbaik...insyaallah...
TAPI..bile ko da glemer...da brjaya...jgn plak ko lupa daratan yer...jgn lupa tuhan okeh... risau gak aku kan.. yer la..artis skang ni..macam2 citer buruk kita dengar kan..harap2 kawan aku ni x berubah la kan..kalo ko lupa daratan aku tenyeh pala ko....padan muka ko...

Tengok ler echa tu...sket nyer besor mulut dia nganga sbb uncle an dia suapkan...kalo ngan mak apak dia..toksah harap ler...jgn kan nk suap..pegang sudu dia pon x bleh tau...sumer nk buat sndiri... tp ngan uncle an ko ni..elok jer awak makan yer...

gambar mee kari ni ilusi korang jer nmpak sedap..tp rasa mmg hampeh...ada la berapa sudu jer aku makan...x sdp langsung...harap gaya jer lebat..cheitt...tah hapa nama kedai tu aku pon da lupa... kedai cantik n kelasss..tp food dia sumer x sdp...

da abis makan ayam goreng...smbung plak mkn yee mee abah dia punyer...tetaba plak hangin nk makan dia datang kan...abis sumer echa pulun...mklumla uncle an ko tgh murah rezki..
dia yg blanja yer x...x sdp pon kena kata sedap..hahahhaha...


manjanya la hai anak aku nih...mengada sebenarnya...echa serabai jer kan..sebabnya..igtkan nk g minum dekat2 ngan umah aku jer...aku biar jer la echa pakai baju tido..sekali smpai taman melati dibawaknya kitorang... serabai2 pon lantak ler kan...nk wat cemana..


kalo cenggini ler gayanya baru echa nk makan...jawabnya...UNCLE AZHAN oiii... kalo ko xde job tu..ko jadi la bibik kt umah aku yer... leh ko jaga anak aku nih...dgn ko jer baru dia selera nk makan...bleh kan An...ala diam2 dah ler..aku x bgtau org ko jd bibik anak aku der...hahahaha


5 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

hahah kenal! kenal!! muker dia tu memang jahat giler dalam citer tu..dok kat kelab malam jer..keh..keh..
tapi kat luar rupa2 nyer penyayang org nyer kan..tu yg echa selera nak makan..echa ni memilih gak.. nak selebriti yg layan dia makan..keh..keh...
mana gambo raya hari pertama??mesti sweet echa ngan baju kurungnyer...

Zanna_MamaBatrice said...

amboi echa..
mentang2 ler uncle an tu pelakon...kemain manja bagai makan bersuap erk....
yelah...leh tumpang popular erk echa....pandia ler....

sham...cepat arr tepek gambar 1 syawal...tak sabar nak nengok baju glamour sham tu...hik hik hik

Cik Puan Mimi said...

sham, selamat hari raya.. mana gambar pagi raya ni.. nak tengok baju yang sarat labuci tu...

amboi kemain lagi si echa tu.. nak orang lain suapkan.. pandai cari orang tukang suapkan.. nak artis jer.. mana la tau kot2 lepas ni uncle an tu promote si echa tu jadi pelakon cilik plak..

sham, mimi ada hantar email kat sham.. nanti tengok ek..

Jasfyra said...

ala...xpernah tgk cita tu..tp cam pernah tgk ar muka an ni..amboi echa,kemain lg makan bersuap ngan pelakon ye...selera u..hehehe

lieya_latif said...

wah gatai anak dare hang sham...kemain lagi pilih bulu noooo...ngan artis kemain lagi die berselera makan...keh keh keh keh...ala sham mungkin dgn uncle an die tu die segan kot...tu yg nganga jek bile org tu suap he eh eh eh

tak sangke penyayang die ni..dlm cite selalu watak ganas2.....ko mkn time tu sume mate pandang kat ko la kan sham....tapi bukan tgk ko le ...tgk artis laaaa he he eh ehe h takpelaaa...boleh tumpang glamer sikit2 kan....he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails