Monday, October 20, 2008

Macam-Macam Alysya...

echa skang ni da pndai tiru apa org suh buat... abah dia la rajin melayan.. suh dia buat aksi macam2... apa yg abah buat...echa pon tiru... kdg2 gelihati gak nengoknya... trlentok sana.. trlentok sini... cute sgt..


ni kt dalam keta... x tau mana nk lepak.. sja bwk echa g titiwangsa nih malam2..
melepak jer dlm keta..x turun pon... sib baik aku da kawin n bwk anak... kalo x..saja2 jer kena serbu ngan JAWI...muahahahha...
alahai...apa nyer gaya nih...

lagi....


ni gaya biasa...jari dalam mulut...


echa try nk jelir lidah plak... tah hapa2 la abah ko ajar nih...


echa cuba nk wat muka seram....




Satu Hari Di Rumah Pulak....



bantal bucuk x tggal okeh..


malas nk story...layan gambo jer la ek...







echa menggedik...tgh tersipu2... tah hapa tah...

15 comments:

walk behind loader said...

wow, very special, i like it.

Fit Celebs said...

nice photos..did you take all the photos..hot blog too

used bulldozer said...

yeah! its much better,

track excavator said...

sure, why not!

used skid loader said...

sure, why not!

multi terrain loader said...

wow, very special, i like it.

skid steer loaders said...

thats amazing story.

walking excavator said...

not bad.

mini bulldozer said...

ok. I found an information here that i want to look for.

dragline excavator said...

very nice! hahahahaha

mini skid loader said...

when will you go online?

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

sham, banyak tul maklhluk asuing bagi comment kat blog ko ni..
aku suker tul tengok echa buat muka ala2 seram..tak seram pun..comei gitu..
ader lesung pipit yer??..jatuh cinta aku..

lieya_latif said...

yele sham....komen yg pelik tu dari sape yeak....cam lain macam jek aku tgk.....

wah anak ko ni mmg dah pandai bergaye...dah leh geng ngan mia n mija la he hehe he he aku suke tgk lesung pipit echa....cute!!!

Hirda Ibrahim said...

sebab tu la aku filter segala comment masuk blog aku.
td pagi je aku dpt dekat 15 comments camni. semua aku REJECT.

sham, echa ada lesung pipitttt comelssss...

Cik Puan Mimi said...

sham kenapa selama ni kitaorang tak nampak lesung pipit echa??? baru nampak sekarang.. kau buat apa ek?? pakai lesung batu ker.. heeehehhe.. dedolu aku teringin anak yang ada lesung pipit.. tapi tak dapat pun.. hehe tak de baka yang ada lesung pipit

sham rumah mimi tu dekat jer dengan titiwangsa, kalau tak de kemana, calling2 ler, kita lepak sama2 ok.

ala sham, sori la hadiah tu pun aku tak tau sesuai ke tak untuk baya2 echa, aku belasah jer, tapi kalau emily nampak tu, tentu dia suka.. cepat2 la upload gambar besday echa.. aku haritu tak nak bergambar sebab apa tau.. dah penat, maklum ler dah petang, muka pun dah berlemoih. hehehe tu yang malu nak bergambar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails