Thursday, October 16, 2008

Lets Celebrates it...

Mulanya.. me n hubby plan nk cuti utk celebrate besday aku nih..konon2 la kan.. nk g jalan2..mkn2... but sadly hubby x leh cuti sbb ada keja n aku as a besday girl nih..(girl ke wei...uwekk..hahahha) pon byk keja gak..da la kena cover tmpt PA big bos aku yg brcuti.. nk jaga my own bos lagik...letih wei... cuma lunch tu my best buddies blanja me makan pizza n dpt la merasa makan free desset tu lagik..hahahha...tenkiu prennn..luv u...muahh..
balik umah pon da lmbt..so celebrate kt umah jer la..beli kek kt SR..1 slice jer... ni pon tggu echa tdo dlu..bru la kitorang gedik2 laki bini...pasang lilin sumer..kalo echa ada.. jwbnya x merasa la aku nk blow candle tu..
i wish i.......... (harus la sumer yg bes2 jer kan...)

ni muka happy ker muka letih sebenarnya....
jeng...jeng..jeng...ni ler hadiah yg aku dapat...guess what??? apa isinya... Pas abis keja me n hubby g sunway pyramid....hubby nk belikan hadiah...tp aku yg pilih apa hadiah yg aku nk...bley gitus...bkn apa..kang kalo dia beli hadiah yg aku x suka..aku x pakai kang dia gak yg marah kan... so baik beli jer apa yg aku nk tu...hahhaha... tp kaler yg aku nk xde kt sunway... so kitorang g d curve..sbb kt branch situ jer ada...
brgambo ngan kek n hadiah...hehehe

ni ler hadiahnya...cun x... ada kaler green, purple, black n... x igt la lg satu kaler apa.. yg byk kt kedai kaler green n purple jer.. kt gues d curve jer ada black...tu pon tggal satu jer... harus la beli terus kannn...kaler green pon cun gak..tp cam ssh jer nk sesuai kan dgn baju.. cam black ni senang.. baju apa2 pon sesuwaiii...




pueh ati wei..dpt hadiah nih...senyum smpai tinger...hahha



iklan jap... smpat gak aku rembat cadar nih kt d curve tuh...murah giler wei... baik korang pegi...siyes..murah giler...dia offer smpai 30hb nih...smpt tggu gaji kan....dua cadar nih rm72 sajork...murah kan... satu utk kitorang..satu utk echa...


pas2 gedik2 laki bini amik gambo...loving kapel la konon...hak tuih...heheheh muka ngantok nih..yer la da dkt kul 2 pagi ni ..


besday aku...tp dia yg melahap sumer kek tu tau... sbb dia yg pilih kek durian nih..aku xnk kek durian nih... tp aku kan isteri mithali..ikut jer la tekak dia... so besday girl melopong jer la x dpt mkn kek...cheh... xpe la jnji aku kenyang sbb dpt handbag yg ku idamkan...hahahah...tenku laling..luv u so much..muahhsss...

14 comments:

articulating loader said...

not bad.

small bulldozer said...

not bad.

cat excavator said...

sure, why not!

link belt excavator said...

its good to know about it? where did you get that information?

excavator thumb said...

when will you go online?

loader for sale said...

i think you add more info about it.

Cik Puan Mimi said...

sham, happy besday.. wah lomantik nyer berdua2an sambut besday..siap kena tunggu anak tido lagi yek..

ni besday sapa ni?? oranglain punya besday, oranglain makan kek..heheheh takpe la sham,isteri mithali ler katakan..

wow cun gilos h/bag tu... jeles tengok... harus nanti pakai masa gi bash farhan dan emily tau.. boleh ler aku jamu mata tengok bag yang lawa tu

lieya_latif said...

wah sham... veli the lomantik laaaaaa...ko sanggup tunggu echa tdo tu...jahat ko...tapi mmg pun kan...kalo tak ...takde can kite yg sambut besdei ni tiup lilin kan he he he hehe....

aku suke laa beg ko tu...mmg cun n cantik...kire okey gak taste ko nie....aku pun berkenan......

ooo kek durian tu ke....yg itu ajek laa lieya belum cube kalo kat SR tu...cam tak best jek...tapi bile tgk laki hang makan berselera ...aku rase cam cube plak he he he heh e...aku kalo durian mmg antu, tapi bile dah convert jadi kek ni yg aku rase cam pelik jek he he he he he

sham, kirenye hubby ko tu romantik le jugakkan...busy2 die, luang kan mase gak cari present bagai ha....sweet kapel la korang nie....

aku harap esok majlis ko berjalan lancar yeak...sori tau aku tak dpt datang...

Zanna_MamaBatrice said...

sweet couple..
celebrate tengah malam berdua2an lagi...sanggup tunggu echa tido dulu erk.....xpe xpe, nanti auntie report kat echa erk echa....

he he he..
waduh....cun seh h/bag guess ko tu...
mahai tu......
romantik gark hubby ko nie sham....

btw, again.....happy besday sham..

Hirda Ibrahim said...

lomantiknyaaa...
suka aku nengok. cian echa, lepas tido br korang bertiup lilin bagai ek?

aku setuju ko beli bag kaler itam tu. leh maching semua baju & kasut.

kalu ko tgk hbag aku, kalu x itam, coklat... mcm x tukar bag je rupanya... hehehe..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

heppy birthday sham..cantik beg ko ni..mahu ribu riban ni..keh..keh..
tak per tak kenyang makan kek durian , asal mata kenyang tengok beg tu..

sitione said...

yipieeee u got ur new buddy ! ! !

hepi belated besday...

Anonymous said...

salam sham......
oo kat sini rupanya bertapa yer...
dok try intai2 kat fp tapi mcm lama dah tak berupdate.. kat sini rupanya yg aktif..
hepi belated beday to u.... (hehe yg ke berapa tu yer...)
moga panjang umur, murah rezeki selalu... insyaallah..
& salam aidilfitri dari kami....

~fiza~ said...

oppss lupa plak nak tinggalkan jejak...
fiza yg komen kat atas nie..
still remember me? :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails