Tuesday, October 14, 2008

Kasi Promote Sket...Jangan Marah ek....

Hari ini 14 Oktober 2008 ialah besday aku...hehhehe...dah tua aku nih...tp mak ttp jiwa muda tau.. agk2 korang besday aku yg ke berapa la agknya ek...2008 ni besday aku yg ke...ops..malu la nk bgtau...baru sweet 17th jer aku nih...muahahhaha...cheh..keji kan... kalo dulu zaman skolah dulu...x sabo nk dewasa kan... tp bila da dewasa ni...kalo boleh biarla lmbt jer masa tu brjalan..hahahha...dasar x sedo diri... tp xpe la kan..asalkan kita semua bahagia...aminn...

7 comments:

Anonymous said...

hepi bezday onnieeeee... tetiba lak jumpa blog ni.. adoit x ku sangka.. cam kenal jer ngan yang empunya blog .. p/s ingat x kita ozany's panjat bumbung dorm memalam buto..pakai baju tido lak tu.. hehehehe

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday sham..
semoga panjang umur, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan maintain cun sokmo....

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday sham..
semoga panjang umur, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan maintain cun sokmo....

lieya_latif said...

hepi besdei sham...semoga diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki...alah org dah cam kite ni pun harus lagi di raikan tau time besdei2 nie.....he he he he cam lieya ni, kalo hubby tak wish n tak kasi hadiah rase lain jek....he he he he

nanti letak le pic ptg2 kek....

Cik Puan Mimi said...

Happy besday sham.. oo sama bulan dengan echa ker... kira nanti hujung minggu ni celeb sekali dengan anak la yerk.. senang macam tu..

insyallah mimi& co datang yek majlis tu nanti

Hirda Ibrahim said...

hepi belated day sham...
so kiranya sabtu ni 2 in 1 punya bday aaa ni?

aku teka umo ko 20++.... betui x?

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

HEPPY BIRTHDAY sHAM,,
UMUR TAKPENTING..YG PENTING JIWA TU..JIWA MUDA..KEH..KEH..
SEMOGA SENTIASA DIBAWAH LINDUNGANNYA SENTIASA..AMINNN..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails