Tuesday, October 28, 2008

Meroyan di J Card Day 1 Utama...

22/10 ari tu ada j card day kt OU...aku mmg da lama tggu j card day kt OU nih... sbb mmg berbaloi kalo shopping time nih.. sale up to 70%.. pastu every rm100 dpt voucher rm10.. ok la kan..sapa nk bagi...tp tgk gark ler brand apa yg nk dibeli... sbb kenkadang tu... brand biasa jer...tp dia wat la konon discount 70%..padahal menda tu mmg da murah pon... so sbagai pengguna kita kena la bijak memilih... so meh kita tgk samada aku ni bijak ke idak...hahahhaha...





spt biasa...baju echa tdk dilupa...pd hal masa nk g tu... mind set xnk beli baju echa.. tp nk wat cemana trbeli gak... tp sumernya aku pastikan mmg murah n ada discount 70% sajork... hehehhe kedekut x aku....





paling penting ..utk diri sndiri.... perfume yg dihajati...hehehhe... CK Euphoria... sbb tamak haloba..mak beli yg besar 100ml sbb cam rugi jer kalo beli yg 50 ml... beza x smpai rm50..perfume ni xde la discount..tp aku mntak ler free gift sumer..pastu yg untungnye beli...sbb every RM100 kn dpt blk voucher rm10...pas2 dpt point lg... so kira untung la kt situ kan... aku beria sgt beli euphoria ni sbb aku x penah pakai lg euphoria nih.. sblm ni aku da pakai dkny, kenzo, gucci envy, paco rabanne, clinique, bodyshop pon ada.. n mcm2 lagi ler.. x igt da...


sbnrnya byk menda aku beli kt situ...antaranya present untuk besday laki aku bulan 12 nih... cheh awal giler beli kan... yer la da kebetulan hubby lak xleh cuti sbb dia byk keje nk setel..so aku g shoping sorang2...so brsakan ler aku..membeli tnpa batasan dan halangan...hanya ongkos jer yg mmbataskan... leh ler aku beli present dia siap2... leh la wat surprise nnti... tu pasal la x tayang kt cni dlu...hehhehe... diapers echa pon aku beli ....hahahhaha... so setelah brhempas pulas...q pnjang masa nk bayar.... dan masa g claim voucher...maka dpt la aku voucher rm100... so korang pikir la sndiri..brp mak da brhabis... malas nk citer... sbb yg part tu laki aku bising....huahhahahahhaa... lantak ler nk bising pon.... so kesimpulannya...aku rasa aku nih pembeli yg bijak la kan....kalo bkn aku yg nk puji diri sndiri...saper lg nk puji kannnnn...

8 comments:

Hirda Ibrahim said...

amboi sham, kononnya bz, tgk2 pi bershopping sakan..hahaha

bijak..bijak... LOL..
atleast hg dpt balik voucher rm100kan? kalu hari biasa mana nk dpt benda2 camni.

euphoria sedap ek bau dia?
aku nk pi meronda pyramid le sat esok nk pi test parfume.
sejak ada anak ni, dh lama x mengikuti perkembangan parfume.

aku now guna Moschino Couture, Burberry Brit, Mont Blanc apa ntah, Gucci Rush 2, Eternity Summer & ada lagi 2-3 parfume.
sewel kan? kami laki bini jenis gila collect parfume. kengkononnya nk hari2 bau lain..cheh...

Cik Puan Mimi said...

wah sham terapi.. terapi... best giler kan kalau dapat menzakatkan duit kita kat tempat2 camtu.. hehehe

aku pun tak sabar nak tunggu karnival sale ialah kau sampai tahun depan.. dah ler bulan 12 dapat bonus boleh la aku joli katak..

banyak tu kau sambar baju echa..melaram ajer la anak dara kau tu.. dah ler dia pakai apa pun comel...

rajin kau beli perfume kan..aku beli setahun sekali jer.. tu pun kekadang tak beli.. laki aku bagi jer.. aku jarang pakai perfume.. aku alah bau wangi2 sangat.. bagi aku walaupun aku tak wangi, yang penting ketiak aku tak busuk .. wakakakak

lieya_latif said...

wah sakan ko bershopping sham.....tapi mmg pun, kalo hari jcard ni tak leh di lepaskan....kene rembat ape yang patut keh keh keh keh

~~ciklinn~~ said...

wah sham shooping shooping dan shooping yerk.... linn barumenghabiskan voucher2 tu... huargh huargh..linn pon sama gak asal gi jj carik yg sale 70%.... betull tu shamm kita kena pandai pilih n selak2 harga..kdg dah mmg murah baju tu kan.. sabo jelah..

Puan Iza said...

Sham...banyaknya shopping...ni betul2 shopping sakan namanya nie....mesti puas hati kan dpt beli apa yg kita nak...cayalah sham....ni nnt 24 nov ni start mega sale...leh la shopping lagikkkkk....i like....hehehe

Jasfyra said...

sangat best...tindakan bijak,heheheee

Zanna_MamaBatrice said...

terapi best betul nie...
mmg ..... kalu gi shopping tak sah kalu tak rembat utk anak dara kita kan..

oo...ko pun pakai ck euphoria tu gark ker sham...zana dah try dah...skang dah abis..nak top up tak tertop up lagi....
soft kan bau dia...

Farah_W said...

hi there...me also have the Ck Euphoria, the smell amazing kan?anyway happy berkenalan...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails