Friday, October 24, 2008

Macammana nk jamuan raya kalo aku bz tahap gaban..

Hari ni kt opis aku ada wat jamuan raya... dari kul 12thari smpai la kul 6 petang... Lama giler.. melantak smpai pecah perut la dorang... aku pon kononnya dtg opis ari ni..pakai la baju raya aku tu kan... konon ari ni dari kul 12 tu ... nk beraya jer la.. xnk wat keje... tp apakan daya.. elok jer aku smpai opis pg td.. letak jer henbeg aku... terus wat keje x brenti okeh... turun jamuan td pon kul 12.40 cm2..smpai 2.15 terus solat n pas2 naik terus wat keje... smpai la kul 6 lebih nih... menci aku tau... org lain dok melantak sakan.. aku x menang tangan kena wat keje... da la camera trtinggal kt umah... xde la dpt aku snap gambo food sumer td...
dengki kt org lain yg dok melantak...bergosip sakan ari nih.. bos pon x kesah... huwahhhh...menciiiii............

3 comments:

Hirda Ibrahim said...

sham,
kat sini bila ada mkn2, altho aku sibuk, siap letak food byk2 dlm pinggan. bwk balik meja.. hahhaha

so, sebelah tgn dok suap food, sebelah lagi dok buat kerja. multitasking oooooo...

laa awat x bwk camera sham? rugi..rugi...

Cik Puan Mimi said...

sham, sibuk lagi ke sekarang ni.. bila nak update gambar besday echa ni..

Zanna_MamaBatrice said...

sabar sham sabar
apsal ko x bawak jer makanan berpinggan2 ke table ko...
sambil kerja sambil suap..
2 in 1 gitewww.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails