Friday, December 11, 2009

Di suatu malam yg lalu...

ekceli kejadian ni brlaku 3 mggu sudah rasanya... tp x smpat lak nk upload kt sini... xde apa2 citer ... just nk soh tgk aksi echa yg suker berpossing skang nih... tp masalahnya ntah hapa2 posing yg dibuatnya... x lalu plak aku nk snap pic dia...


yg dok meleser2 kt abah ko tu perhal..pas2 x abis2 ngan sign peace tu


posing yg ni lg letih...eh persal anak fomfuan aku nih..dok terkiak sana terkiak sini...cubit kang!!


da posing mncangkung la plak..



tp kira ok gak ler kan dia da nk posing...kalo dulu mana nak..keras je kt situ



yg ni lg aku x lalu nk tgk... nk kata ganas tp pakai skirt la plak..yg penting bantal busuk tetap kepit k... ni da cam gaya artis kumpulan rock je posing..hahahha






8 comments:

Ayumieza said...

bukan main lagi ye echa...posing sana posing sini mengalahkan artist hahahaha...memang berbeza echa dulu dan sekarang kalau tak dulu keras semacam tak mcm sekarang hahaha

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hehehe...posing brutal tu.... takpe la sham..janji dia nak pose... kalau tak mau posing kita bising... nak tak nak snap jela..

tapi saya mmg erasan..bdk2 mmg suka tunjuk peace...maybe diorang rasa mcm best kot buat camtu...anak2 saya pun gitu... sampai kena warning, nak posing jgn nak ngada2 tunjuk peace..hahahaha...

Emy Omar said...

he..he..sham kelakar la kita tgk echa posing..macam2 pose dia bagi..kira ala2 daring la tu sham..dia buat ala2 manja kat bapak dia sambil buat sign peace tu..caya la echa

Hirda Ibrahim said...

HAHAHAH.. gelak besar aku tgk pose2 echa.
ko tau, pose2 kat kaki cooi tu dh rupa minah2 menari peluk tiang tu...
hahahha daringggg...

Softtouch [Hanim] said...

amboi echa terliuk lentuk berposing yer...untie suka tau tgk..he he he comel..betul ckp hirda dah mcm penari yg menari peluk tiang tu..he he he

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ganas echa pose.. yang pose terkangkang kiak tu memang pose daring ler.. heheh

Mimi said...

pandainyer Echa posing..kecik2 lagi takpe posing camna pun..

☆ lieya latif ☆ said...

kah kah kah...ko tak lalu, tapi aku lalu...aku tegelak2 wei tgk posing die...lain dari yg lain...dan yg paling penting comel...rock kapak beb, tak tahan tgk kaki die tu.....wakakakakaakak....adoiyai, aku rase ko kecik2 dlu pun cenggini kot.....hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails