Tuesday, December 01, 2009

BBQ

Tarikh : 28 November 2009 (Sabtu)
Masa : 8.00mlm - 12 mlm
Tempat : Umah Mak aku @ Selayang

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
akhirnya trcapai gak hajat aku nk wat bbq ngan family aku.. mula2 igt cam x jd dah..yer la sbb raya kan...masing2 ada je halnya... tp akhirnya...jd realiti gak.. ni kira pes time ler family aku wat bbq camni...kira ok ler...sonok sgt sbb dpt kumpul satu family...pas2 jmput skali family maksu ngan makngah aku skali..tp x sumer la dtg...tp boleh la...yg penting meriahhh ngan gelak ketawa dan mkn smpai lebam...

ntah hapa2 la gaya bdk sorang ni kalo suh brgambar skang ni..


mak aiiii ...penuh sepetak muka awk echa... echa sgt tembam yer skang.. selera mkn brtambah2 skang nih...asik mintak nasik jeeee...


ni keje apak dia la nih...


antara yg di bbq kan mlm tu... ikan, daging, ayam, sosej ngan udang...



tmpat bakar ni pon bapak aku br beli petang tu...semata2 nk wat bbq ni la.. hehhehe...pasni leh buat lg yer... xde la menatang ni trsadai je kt bakang umah nnti



brsepah2 sumer mkn... tp tang bergossip je msg2 dok rapat2... mklum ler kalo belah family aku ramai pompuan...sepupu sepapat pon ramai pompuan... so paham2 je la kan...





yg baju belang2 tu BIL aku...anak dia yg pakai baju hitam (bkn cooi yer....) ngan yg debab pakai baju merah tu... yg pala botak tu anak buah BIL aku...yg baju itam yg debab gak tu laki aku






yg belang2 merah hitam tu pon BIL aku gak (hubby adik aku)...yg nmpk pala sipi2 tu aku...mak bizi time ni..x smpt nk brgambo...suh anak buah aku amik...ni ler brp keping je yg dia snap...xleh hrp tul...grrrrrr






11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

pergh...meriah beb.....teleleh2 aku tgk BBQ ko tu wei...aku mmg minat BBQ nieh....aku pun tahun lepas buat, tahun ni tak buat sebab daging tak byk dpt...wakakakakak.....nak gak tgu subsidi daging korban wakakaakakakak

aku tgk, gambar echa pakai songkok nak tutup mate tu sebijik saling tak tumpah muke cooi ko....he hehe he....

mella said...

whooaa.. bbQ..
menyelerakan sungguh!!!
telan air liuq dibuatnyerr.. hehe
sodap!!sodap!!

liwaniel said...

bestnye buat bbq..meriah...kami plan nak buat bbq raya hari tu..tapi tak jadi..huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

bestnya buat bbq..lama xbuat...yelah abg2 sy semua sibuk..bbq ni syok bila buat ramai2 kan..baru terasa sedapnya..tembam echa..suka sy tgk dia...comel..gigit kang..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sham bak daging echa sket..aku nak tampal kt maryam..hehehehe...gebu je anak ko..gerammmmmmm...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

family kau ramai, tak rugi buat bbq, kira family gathering la ni. lagipun semua sedara mara kau kat KL senang nak buat bbq ramai2 ni.

syok gak kan bakar ikan, selalu aku kalau gi bbq ni, balik2 ayam, udang, sosej. ikan jarang sangat. hehehe

Jue ~ mama DnD said...

best best ..aku oun suka bbq ni... mkn panas² cecah kuah kicap or air asam best woo... ramai family sham kan.. meriah sungguh... mkan ramai² syok...

mrs khairul said...

sham sonok kan bila buat gathering nih..lagi bila ada BBQ session..family blah mak aku selalu buat BBQ cum tahlil arwah..so far aku br join sekali sbb selalunya raye ke-2 aku dh balik umah ibu mertua terchenta..hehehe..

psssstt..hamboi..anak dara sexy u!!!...

Emy Omar said...

Best sham buat bbq macam tu kira family gathering la kan..amboi anak dara awak sexy ye..bersongkok bagai tu sapa punye kerja tu

Mimi said...

bestnyer BBQ..seronoknya rasa dpt kumpul ramai2 sambil makan and gossip...
Suka la tgk Echa yg 'sexy'...cute sgt.
Ok la Sham kalo Echa berselera makan..kita pun senang hati..kalo x selera makan rasa susah hati la pulak..

Hirda Ibrahim said...

aku rs cam nk geget2 si echa ni.. sedap peluk nihhhhh...

mana udangnya? aku x nampak pun..
aku pulak bila ada BBQ, mak ngular...
pora2 jaga anak.... hahhaha time makan, cargas je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails