Tuesday, December 22, 2009

Tgk citer si katak hijo..

Tarikh kejadian : 19 Disember 2009
Masa kejadian : sekitar 5.00pm++
Lokasi kejadian : Cineleisure Damansara
bagai nk rak aku membooking online citer nih... igt nk tgk ari ahad tp booking pon dah full house.. so yg ada ari sabtu kul 5.35pm je.. so blasah jer la..booking saja dlu.. mmg sjk tgk promo citer ni aku mmg da trgedik2 nk pi tgk.. tp bg alasan kt laki konon echa nk tgk... standard ar tu kan...


skali smpai awal sgt la plak..nk amik ticket booking kn kena at least 45 minit before movie start.. so saja jalan2 kt e@curve tu...g la tmpt main bowling kt atas tu.. before ni mmg x penah pon sggah situ... so sbb byk masa lg so saja2 la cuci2 mata tgk org main.. yg echa nyer plak da ngamuk2 nk main bowling gak... poning apak eh nk melayan.. tp nk main kang tkt x smpat lak.. so pujuk echa tgk movie dlu..


pic ni aku snap kt gmbar yg echa dok brgambar kt atas tu... cntik kan pic dia.. cam pic yg cilok kt website je kan... overall aku suka sgt ngan citer nih... citer ni kira ada pengajaran la.. motif dia untuk brjaya kena la ada kesungguhan dan cita2... xleh semata2 harapkan kekayaan dr mak bapak je..



pas abis movie kitorang pon g la menunaikan impian echa utk main bowling tu.. pergh giler dowh.. da lama giler aku x main bowling... ada la lebih 3 thn rasanya... pas banak kan echa mmg x penah main bowling dah.. tp aku xde lak snap pic masa main bowling tu... mak segan..sbb wpon dua kali mak dpt strike tp yg lain byk nyer ke longkang je.. so xyah la poyo2 nk snap pic kt situ ek.. nmpk gayanya kena la salu aku main bowling pasni.. nk asah balik balingan tu.. before ni kira ok gak aku main.. ececehhh pasan la plak kan...








8 comments:

Hirda Ibrahim said...

laaa kita tgk hari yg sama le poms..
aku tgk kat pyramid pkl 11am.

yup betui, alasan kukuh, anak yg nk tgk, pasahal mak yg beriya2 kan? eheehhe

aku suka citer ni gak, tp aku x tahan byk sgt lagu dia... letih aku...

aku pun dh lama x main bowling ko....
kompem longkang gak tu kalu main.

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

aku blm bpeluang lg nak tgk...byk benar xtvt sejak akhir2 ni... bestnya klu dpt tgk wayang..

hehehe echa main x boling tu? tu dia pom pom gurl korang jek..hahaha

Softtouch [Hanim] said...

movie nie sy tak tgk plak ngan danish..sbb cmm xsesuai plak ngan dia..biasalah sham alasan anak yg nk tgk tp sebenarnya mak dia je yg lebih2..samalah ngan saya...

☆ lieya latif ☆ said...

wei jom ar outing pasni pi main bowling...aku pun walau selalu kelongkang tetap nak main gak wakakakaak.....

oo korang ni mmg kaki wayang...rajin tgk movie...aku nak gak bawak mia n mija gi tgk nie...tapi tu ar...asek tetangguh2 jek...pastu ade plak kawan aku kate tak best....potong stim aku jek heheheheheh

echa ni tetap tegar nngan tickle pillow die....nak sebut bantal busuk tak glamer wakkakakak tickle pillow ni pun aku dpt dari kawan aku heheeheheh

As said...

aku ni dah ngandung malas la plak nak tgk wayang.. n skang ni amatlah bz... & bertambah malas nak pergi sbb dah ader 2 org ni...
l/pun aku cukup takut kalo anak aku melalak... huhuhu....
yg best nyer echa kemana pun pergi tetap bawak bantal kesayangan dia

mella said...

mak ngan anak sama2 minat la ni,, tapi papa echa tgk ker citer tu? ker dia tido dlm panggung wayang?? hehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

haritu aku nak gi tengok dah citer ni, dah siap beratur dah kat MV... tiba2 farhan cakap, papa a'am tak mo tengok wayang, a'am nak tengok cd jer.. mm angin je aku tengok kan.. terus keluar barisan. penat jer beratur..

echa mesti suka tengok princess tu kan.. emily pun tengah kemaruk princess jgak tu..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bantal busyuk xmo tinggal ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails