Monday, December 07, 2009

kami ke bash party AQEEL AZRAIE

Date : 5 December 2009 (Saturday)
Time : 3.00pm - 5.00pm++
Venue : KFC Extreme Park, Shah Alam
first skali nk ucap tq kt as n family sbb sudi jemput kami skluarga ke 1st besday bash aqeel yg sgt meriah itu... kami semua enjoy giler dgn game2 yg ada dn perut2 kami sumer sgt kenyang ngan ayam2 kfc itu..burppp...kekekeke..


ari sabtu tu kitorang kuar awal sket sbb nk g m.valley..ada nk cari barang sket.. so dari m.valley zasss ke s.alam ..kami smpai on time..sib baik traffic ok xde la jammed kn... tgk2 ramai gak yg da smpai awal..hirda spt biasa mmg awal punyer la... mmg respek kt ko la poms...
mak2 ngan anak2 yg joint games petang tu.. sbnrnya para maks yg hover nk joint..bdk2 kecik ni mana la tau sgt...

skali kena tampal sticker kt muka daaaa... abis la mekap para maks hari tu...




suker la awk kannn...dpt wat camni



hmmm tenyeh sumer sticker tu kt muka mak ko nih...



pas2 tenyeh plak sticker tu kt muka anak sendiri...ni dasar mak yg x puas ati dengki kt anak sndiri....kekekeke..


bergambar beramai2 ...hasil tampalan anak


alahai comeinya...


The cake...dappppp...flavor sama cam kek echa dlu...


besday boy ngan mama dia.. sian tgk aqeel dia x sht..muka monyok je...


antara tetamu yg hadir..masa ni get ready nk sing besday song ramai2...dan ini la pic terakhir yg aku dpt snap sblom bateri kamera ku kehabisan...sori ye as...x pasan lak level bateri tu nk abis..mak lupa nk caj... so xde la pic masa cake cutting yer.. korang tgk ler kt blog meka-meka yg pegi bash tu yer...




8 comments:

As said...

Sham... terima kasih ko sudi hadir majlis kami yg x seberapa nih.. muakakaahahaha... klako kan.. aku suka bila sumer happy...toi kata ko.. mak² budak yg hover... muahakakak... thanks for the gift ya....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni nak bitau, masa kita sedap makan + sembang.. cooi bawak echa main buaian kat luar, siap dia hayun sekali si emily, gilir2 dengan echa.. hehehe baik laki ko tengok2kan anak aku sekali..

Softtouch [Hanim] said...

meriah nya..alahai cian besday boy demam..xpelah demam nk besor yer..haah cake sama ngan kek echa..nnti nk 'curi' lah kek tu utk danish nnti..he he he..sedap kek tu..

sesi tampal menampal yg xtahan tu..klako..

☆ lieya latif ☆ said...

hihihihi oo ko sempat pedajal kan echa yeak....muke die pun bertampal gak yeak...kui kuik uik mmg tak puas ati ko ye sham eheheheeheheheheh

laaa bateri ko kong ke....kalo tak sure lagi byk gambar ni kan...takpe2....kat kiteorg pun byk gambar2 hah...leh jek cilok tuk wat simpanan he ehe he hehe

atty's said...

meriah besday party nya .

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dh xnampak muka dh kena tempek!

Ayumieza said...

alahai kak syam..rugi betul nurul tak dapat join besh aqil ni bab nurul kene g kelantan..meriah betul ye siap kene tampal sticker lagi tu hahaha

Hirda Ibrahim said...

tu la kan?
lepas masuk keta, br aku perasan cam blusher aku cam bertampong2 rupanya penangan sticker tu aaaa...

aku suka coz anak2 dh besar, apa2 aku bg arahan "pi kuar main slide" or "pi kuar kat daddy". hahahah.. mak sibuk nk bersembang...

penting tuhhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails