Friday, December 03, 2010

Dating di petang hari

smalam sudah brjanji2an dgn hirda nk jmpa kat pyramid after work. sbb aku ada brang nk pass kat dia. lg pon nk pi cuci2 mata skali. so pas keje dlm 5.30 mak zasssss cabut pi pyramid. kena laju2 sbb hirda ni punctual. salu dia je smpai dulu dari aku.

 pompuannn.. mak bangga sbb smpai dlu dari ko..heheh.. laju aku pecut nk smpai pyramid tu. tau2 la dpn ofis aku nih bila petang je jem kenmain lg



 lepas jalan2 n cuci2 mata sket..eh yahuuuu sbb brjaya utk tidak mmbeli apa2 barang. just bli syampoo je kt caring pharmacy.. syukurrrr slamat duit aku


bila dah jalan2 mula la perut tu brkeroncong je. nk plak aku pg tu dah bfast heavy so lunch aku skip. so bila dah ptg baru la perut tu mendayu2 je.


-Toasted Bruschetta-
hirda ajak mkn kat italiannies nih.. mak ok je..


korang jamu mata tgk gambar food jer la eh.. ni nama dia stuffed mushrooms kottt..(betul ke hirda??? hahaha)

- Pan Fried Fish with Butter and Capers -
kalo ikut hati, x sdr diri brsembang kan. tp bila tgk jam..owhh baru perasan..eh dah kul brapa nih..kang marah plak cik abg. kt umah tu. so laju2 bwk keta supaya cpt smpai di umah. dahhh itu je nk citer...sungguh la xde idea nihh...




5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa....sedapnya mknan tu..xpernah mkn italianese...

tetttt....sham beli jugak, shampoo tu...he he he

cntiklah pakai pink, bertambah berseri ngan rambut tu lagi...

ZanaNordin said...

sempat lagi korang berdating2an yerk
wah....hari tengok kat blog kak mimi
nie kat blog ko plak mkn2 kat italiannies tu....

Hirda Ibrahim said...

hahaha...
mak jammed kat bukit jalil ok.. stress je.

yer.. konon nk cr bag sekolah hardy. tapi mak dia sgt le fussy.
eh poms, kita mkn tu je pun dh kenyang gila kan?

nyesal x mintak extra roti entre dia tu kan?

yer nama dia stuffed mushroom. my all time fave. tapi dh naik regaaaaa....

E-Marlin said...

seronoknya cuci-cuci mata...sambil cuci-cuci mata.... sambil isi perut heheheh...

belum pernah lagi saya ke italiannies ni, sedap ke?
maklumla, tekak wanita melayu terakhir saya ni susah betul nak terima masakan bangsa lain hahahhaa...

Anonymous said...

italiannies tak halal lah.dalam makanan diorg taruk arak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails