Thursday, December 30, 2010

jalan2 ngan saeng

last week plan ngan bespren aku kat ofis nk g tgk wayang. Si Rose ni nk tgk citer Hantu Mak Limah. Aku plak sbb dah tgk hantu mak limah tu ngan mimi so igt nk tgk Narnia la plak. Tp kawan aku ni dah tgk Narnia. So untuk bg adil dan saksama, kita tgk dua2 citer skali..hahaha. Kali ni tgk kat GSC Mid Valley. Sampai2 je terus g bli ticket utk 2 movie sekaligus. Senang, nnti xyah nk queue lg.

Mula2 tgk citer Narnia dulu. Pas abis citer Narnia, baru menggelupur kelaparan. So kita makan dulu.

1st time aku mkn kat noodle station nih. biasa la kalo kuar ngan laki mak, dia mana nk mkn bnda2 mcm ni. Dia kata stakat makan mee, baik balik masak kt umah. Kuang asam kannn???



 pas dah kenyang melantak segala. lari balik pi GSC nak layan citer Hantu Kak Limah Balik Rumah plak. Wpon tgk utk kali kedua, aku tetap gelak trbahak2 sbb mmg kelakar gila. Tak leh tahan aku. Bagi aku, ni citer melayu paling best utk tahun ni.


dah abis tgk movie, kitorang pi jalan2 kat The Garden. Nak cari baju echa kat Gap. Kan tgh sale skang. Tp x byk pilihan plak. Sumer dah dirembat. Dapat beli selai je. Tp xpe, sehari seblom tu aku dah blikan lg selai. Ok la tu.


saja posing2 sket kt dlm the garden ni


masa snap sumer pic kat the garden ni kitorang x tahan nk gelak sbb rasa semacam je. rasa cam sumer orang dok tgk kat kitorang. arghhh lantak ler. sukati aku la kan. mak kan blogger harus la ada gambar nk tepek kat blog.


melepak kat setabak plak. tekak dah haus giler nih.



masa ni dah maghrib kot. pas2 dok risau je kalo henpon tu brbunyik. Takut kalo dpt panggilan dari sang suami tanya bila nk balik umah??? dah dibagi chan, ko x reti2 nak balik yer?? hahaha. Tp sib baik henpon tu elok je diam2 x bunyik. Maknanya laki mak sporting ler tu kan. Bagi bini dia sesekali pi merambu ngan kawan. TQ yer banggg.


dahhhh!! x koser aku nk snap2 lagi. Mak nk makan plak.



4 comments:

Hirda Ibrahim said...

ni le kan kerja kalu kuar dgn pompuan.. makan makan makannnn....

tu dia koranggg..2 movies sekali harung.. bagussss

Softtouch [Hanim] said...

wa...dah 2 kali tgk HKLBR..jeles...igtkan nk tgk esok ngan danish tp xjd dah esk cuti..sbb taska pun tutup, darissa nk letak manakan...tggu dvd jelah...

Emy Omar said...

wa..best jalan2 dengan member kan sham..

ZanaNordin said...

amboi2 ko...
syokkk ooo jalan2 ngan saeng...
leh feel cam org bujang gitewww

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails