Wednesday, December 01, 2010

Fridge Magnet

yer saya pasti korang diluar sana, mesti ramai yg brminat mengumpul fridge magnet ni kann?? kan?? aku ni dlu2 xde la minat sgt, tp now mcm dah brminat la plak. Tapi tu la dia byk gak yg brsepai pecah dikejekan dek echa. Tp xpe la, now start nk kumpul balik sket2. So ni nk share sket FM yg aku baru dpt baru2 nih.

ni ofismate aku bagi.. suker giler masa dpt ni rasa nk melompat2


FM Disneyland HK fr. Hirda with luv. TQ yer poms.. ai lap u lahhh


ni pon FM Disneyland HK tp yg frame punyer. yg ni kirim kt Hirda suh dia blikan.


FM Berastagi Medan fr. Mimi with luv. tq yer cik puan mimi sbb igt kat ai


FM Beijing - yg ni kawan kitorang AYAT bagi. Dia g brcuti ke Beijing masa Deepavali hari tu. Tq yer Ayat & Lea.


FM Kuching - yg ni pon souvenir fr. Hirda gak. Tq lg skali poms.

ada sesapa lg  nk bg FM kt aku?? aku brbesar hati menerimanya..kekeke


8 comments:

atty's said...

cantik2 fm tuh

Puan Iza said...

cantik2nya FM tu....suka yg california tu...ceria. iza pun dok gila kumpul FM gak skang nie....:-)

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya2 fm tu....kalerpul..sy mmg xsuka kumpul fm n mmg xde lgsung kat simpanan sy...

☆ lieya latif ☆ said...

CANTIK AR SHAM...aku suke gak yg california tu....warne nye menyerlah gile wei...yg hirda bagi pun kooooooo....i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@!!!!~

Hirda Ibrahim said...

ur welcome pompuan....

lepas ni senang kan.. pi mana2 je, beli je FM.. dh le ringan, design cantik2.

yg california tu mcm FM bandung kan?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

giler comel tu FM ko...aku nie tak berapa minat mengumpul....tp bila ada kengkwn yg pergi memana then bagi...sungguh ler rasa seronok...aku letak kat office...tak leh caya kalau letak kat rumah..mau di kebas budak batrice...udah ler peti sejuk aku tu rendah jer....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sama2 sham.. insyallah aku gi mana2, aku belikan souvenior FM jer la, macam hirda cakap, dah la senang nak bawak, masuk poket pun boleh.. dah tu cantik2 belaka.. geram

LyNn HaMzAh said...

memang kumpul yer...cantik2 la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails