Thursday, December 23, 2010

i'm not lucky but its my rezeki...

aku ni mmg lah bukan seorang yg "LUCKY". mmg payah sgt kalo pi dinner ke, family day ke yg no. aku nk dpt lucky draw. Dinner yang baru2 ni pon cam biasa unlucky jgk. Tak naik pon nombor aku. Apatah juga meja bertuah. Sket x sangkut. Tensi jer. Tp no. bos aku plak yg naik. So aku ni pi ler wakil bos aku utk pi collect hadiah tu.

 so bila kt ofis, aku inform la kat bos aku, hadiah lucky draw dia ada kt aku. Nnti aku bg kt dia. Sekali bos aku ckp.. xpelahhh.. u amik jer lah hadiah tu. Owhhh.. mak sketnya suker okkk. Biasala kan bila bab2 dpt hadiah ni mmg gedik betul kan.


 cam biasa budak sorang ni plak yg over. dia plak yg excited x sbr nk bukak macamkan tu hadiah utk dia plak.


uihhh sketnya ganas bukak wrapping tu


ini lah hadiah lucky draw nyer. Panasonic Cordless Dry Iron. Best..best.. hepi giler dpt natang iron nih. See.. x perlu brgantung pada TUAH jugak kan. Kalo dah rezeki tu..tetap la rezeki tu dpt kat kita. Alhamdulillah.

6 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

POMPUAN.... ko sangat beruntung... yesss tak perlu luck, yang penting rezeki kan???

mmg best la iron ni. tak yah pening2 berselirat wayar2 lagi.. yang penting brand pun bagus dan tahan lama..

Hirda Ibrahim said...

oh bestnyaaaaa.....
yer rezeki gak tu kan?

Emy Omar said...

Murah rezeki awak sham..

☆ lieya latif ☆ said...

okey la tu sham....ade gak habuan ko..baekk bos koooo.....

ko tau, aku ni kalo ade lucky draw mmg payah nak kene koooo....mmg takde ong betol!

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

lar ko pun sama mcm aku sham...memanjang tak dapat..kecik2 dulu, main tikam2 mercun pun tak dapat... org lain dah penuh tangan..huhuhu...

tu lar dah nama rezeki...dok kot mana pun balik kat ko...hehe..best tu dapat iron..senang nak angkut biler pi kursus..

sham, ko dinner mpob kan??..sama ngan tempat ika @erma mama tisya??...aper citer dia sekarang??naper tak berblogging??...

Softtouch [Hanim] said...

bestnyaaa adiah tu....baiknya bos sham....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails