Thursday, September 25, 2008

Cuti Gi Perabih Duit...

Semalam aku amik EL....mula2 mak da siap2 mekap sumer da...tggal nk hangkut barang bwk kuar jer...tp laki aku mmg da plan xnk pg keje..alasan x sihat konon...pas2 dok racun fikiran aku..suh xyah gi keja...bos..ampun bos....sy mmg nk keje semalam..sy kan pekerja yg baik..x suka ponteng2 nih...tp sy kena gak dgr ckp suami...brdosa kalo x dgr ckp suami nih...x dgr ckp bos..x dosa kan..hahahhaha...
cooi pujuk kata..kalo kita x keja ari ni..leh la..kita g cari barang2 apa yg xde lagi..nk tggu weken nnt ramai org... huiihh..biar benar laki aku ni...susah beb nk tggu dia ajak camni..maka aku pon..terus tukar baju..g smbung tido balik..dgn mekap2 skali...hahahhah..
pastu dkt tghari baru la kitorang kuar.... aku g klcc ngan OU semalam... igtkan nk ler cari utk diri sndiri..kasut ker..bag ker..tp hasilnya...echa punya gak..yg dpt...abis ker dia jer...poning den... sejak da ada echa nih..pape pon aku mst nk beli utk echa..diri sndiri x brp kisah sgt da... jnji anak cun meletop kebabom kan... tp x smpt lak nk amik gambo hasil rembatan..tgk ler kalo smpt nnt aku tepek ler kt sini... haii...echa..untung nye ko nak....

5 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

ho ho ho
ko pun perabihkan duit erk semlm...

untung oooo echa...cam nie aku pun nak jadi anak ko..anak angkat pun xpe...coz' sure aku dpt byk baju2 cam echa..hik hik hik..

re : tu lah pasal..nak menkayakan org...aku yg bankrupt...aku mmg tak boleh ler sham kalu gi shopping sesorang...takde advisor giteww...kalu ngan laki aku, aku plak jadi blur tak tahu nak pilih...coz' nanti dia kata tak cantik ler....cam tu ler..cam nie ler...perabihnyer x beli....so, bila gi sendiri nie..ikut sedap kaki..ikut sedap ati....xde nak pikir2 dah....hampeh tul aku nie kan....tp ok ler..coz' barang2 batrice dah settle byk...tinggal kasut jer.....

lieya_latif said...

wah wah sesi mengenjoykan diri yeak semalam...tapi mmg betul pun sham lagi best kalo gi shopping time org keje.....seluas2 shopping mall tu kite yg punye...tak yah nak berasak2 bagai tau....

alah same laa kite...plan nak beli barang kite, last anak gak dapat...ni mlm aku dah plan nak beli jeans aku...last2 tadi tgk plak poney sale sampai 50% kat alamanda...jens cantik2 ...sah2 aku rembat tuk mia n mija....tgk anak bergaye kite pun hepi kan.....

Hirda Ibrahim said...

betui sham,
x yah le pi weekend buat sakit ati & kurang pahala posa je.
hirda selalu cam sham le gak...
kalu hubby cuti..semedangg je aku pun off, mcm opis bapak sendiri lak..muahahah..
betui ko, sejak ada anak ni asyik brg derangggg je. last2 mak gak pakai baju buruk....

Cik Puan Mimi said...

sham kita ni kalau dah ada anak, memang selalu jer belikan dorang, kadang2 baju anak silih berganti, mak baju tak tukar2 pun kan?

sham, selamat hari raya, maafkan akak kalau ada salah dan silap,

raya jemput ke rumah.. Bandar Baru Sentul jer..

reena said...

huhu best dapat mama cmnih kn??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails