Friday, September 19, 2008

Lalallalalla...Hatiku Riang Gumbira....

chet..hampeh jer tajuk kan..tp sbnrnya mmg ari ni hati tgh brbunga riang tau... mana taknya.. smlm aku cuti..so ari ni smpai2 jer opis..kt atas meja aku tgk ada parcel...wah...da agak da drpd sapa pengirimnya...jeng..jeng.jeng..yg ditunggu sudah tiba...baju rayaku sudah siap dijahit manik.. arghh cunnya...heheheh..tenkiu ler kak nora oi...cntik sungguh ler..berkenan sgt..hahaha perasan lagik..bkn apa..mklumla..da 3 thn aku x brbaju raya tau... i mean baju kurung raya la yg pakai utk pagi raya tu...thn 2005 aku sebuk ngan preparation nk kawen..so x pedulik pon ngan raya... thn 2006 plak aku nak bersalin kan echa..pon xde baju raya gak..thn 2007..hubby aku suh aku recycle balik baju nikah kitorang dulu...huwahhhh...3 thn beb..x wat baju raya... thn nih aku nk brsakan...tp sehelai jer pon aku wat... tp kosnya leh tahan gak ler..sbb aku antar jht manik...so aku bg tgk preview jer la ek..sket2 da ler...kang basi plak baju aku nih..hahahha


ni aku copy kt fp akak yg jahit manik baju aku tu...kak nora ..baik sgt akak ni..ok deal ngan dia..korang pon try ler bukak fp akak nih...cntik2 design dia..tolong promote utk k.nora..

12 comments:

Cik Puan Mimi said...

meriah sakan la tahun ni yer.. mimi ni plak, sibuk abiskan tempahan manik baju orang, tapi baju sendiri tak siap jahit manik lagi.. heheh

almaklum tailor kata baju blom lg.. waaaa takutnya tak sempat siap baju raya tahun ni..

sham, berapa upah baju ni.. mahal tak dia caj.. btw mmg cantik dan sweet ok

kamalina said...

oit sham....dah berblog pulak sekarang ye??? mcm berjangkit2... hehehe...mak aiii... kalau baca citer awak bukan main lagi nak beraya sakan..tapi naper tak buat byk2 terus?? ganti utk thn2 yg tak buat baju tu... hehehe...

ps: berapa upah utk jahit manik tu?? berkenan la tgk.. nak buat sendiri tak reti...

Hirda Ibrahim said...

meriahnya manik2 kat baju raya ko shammmm... kalerful...
sama le kita baju raya selai je. raya ke-2 recycle baju last yr. x loser aku nk buat byk2, bukannya pakai pun. nanti hubby kompen bebel, penuh almari ngan baju yg xpakai.. hehehhe

Zanna_MamaBatrice said...

cun seh sham...
meriah sesangat...kalerpul betul...

takpe sham...even sehelai pun, dah cover 2 @ 3 helai tu.......zana nyer belum amik lagi ngan tailor...hari sabtu dah g nengok..tp bj hubby plak tak siap lagi..so, esok baru leh amik..lepas tu zana buat projek letak manik ler gamaknyer kat baju ku itu.......

bagi email, nanti resepi zana email k

i'm ソソ said...

cantiknya....saya pun tak banyak beli baju korung sebab tak suka pakai...panas dan rimas...

Re: yang sham kata samak satu badan tu, sham minum air tanah ke?huhuhuhu

lieya_latif said...

wah cantikler sham baju tu.....jahitan maniknye pun kemas...wah2 lip lap lip lap le ko tahun ni....tapi kene hati2 le kan....takut sensitif tersangkut kat mane2....wah sham aku tau ko mesti dah tak sabar nak melaram tu....sabar yeak, lagi seminggu jek nak raye nie,.....e h ehe hehe....sedondon tak korang anak beranak ni....

As mama Adriana said...

wah makin ramai yg buat blogspot ni...
cantik baju ko sham.. jahit manik lagi.,..
kiter lak ... dah buat baju raya... tp ntah leh pakai @ x.. sbb nyer poyut ku dah besar maklum la dah 8 bln... ehhehehe

iza~mamahaikal said...

Wah! cantiknya baju raya sham...raya sakan la nampaknya kwn kita nie....mengeli2 bajunya dgn labuci hhehehehe.....izanya baju raya baru dapat hari nie....sib baik siap hehehe...

sitione said...

uwahh aku gak yg x dak baju raya..
nages tergolek2 aku sham wehh

sham aku blik kamis ni..jumaat ni aku spi..tp sekejap jer ar..4th oct aku dh balik bangla..negara TERCINTA ku..wakkakakak

gambo full baju mana weh..tgk sepi jer dh meriah ngan manik..aku rasa klo full..mau perghh ni..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

Ya ampun.. glamourlah ko sham tahun ni...meriah betul baju raya..kreatif tul...nanti jgn luper tayang kat blog tau..echa nyer baju tak bermanik2 ker???

Jasfyra said...

wah..kemain mengerlip lagi baju ko sham..jeles nih..cantik sulaman dia tu kan.xper ar mahal sket,asal puas hati.xgitu..hehe

i'm ソソ said...

sham
datanglah ke blog saya ambil kad raya
(tak sempat nak pos, posmen dah nak bercuti...hehehehe)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails