Wednesday, November 05, 2008

Echa new hair cut....

cemana nk citer yer...huhuhu...aku sedey sebenarnya... ekceli mmg aku ngan hubby ada plan nk potong rmbut echa..sbb dia nyer kenteng x hingat punyer... rimas da kitorang nengok rmbut dia bile da da peluh2 tu kan.. so plan nk bwk kedai ler.. aku penah potong rmbut echa sekali jer masa umor dia 2 week cmtu..tu pon takut giler nk wat.. sjk tu..biasa mak aku la yg rajin gnting rmbut dia... tp sjk raya 2007 aku da pesan ngan mak aku jgn gnting rmbut echa lagik...aku nk biar dia pnjang baru la nmpk echa girl sket kan... tp ari jumaat ari tu..bila aku blk jer keja..aku nengok anak buah aku dok gelak2 kan echa.. aku da rasa cam x bes aje... skali aku nengok echa da gonjeng..kena tarah ngan mak aku... huwahhhh buruk giler aku nengok... yer la harusla echa x dok diam masa kena gunting rmbut tu kan.. sian anak aku... da krng comei da... nk marah pon..mak aku yer x... redho jer la... igt nk alter balik la rmbut echa nih...


nengok ler nih... lain jer muka echa aku rasa... cemana nk buat nih...


ni ada gak yg aku kerat bg betul2 pndek nih.. ni gmbor ni aku amik masa echa baru bgn tido..
so lg la selebet jer kan.... sian anak aku...huhuhu...


9 comments:

~~ciklinn~~ said...

lahai cumell aper..... rambut depan tu annti kalu pjg sikit oklah..biasalh rambut baru potong... nanti seminggu dua dia ok...

heheheh biasalh org tua kan.... rambut aisy pernah ada kes camtu.. heheheh atuk bawak gi kedai..sekali balikk tekojut linn tgok bertobek2..abh kata dia taknak diamm...

Zanna_MamaBatrice said...

aduh sham
sayangnyer...
rambut curly dia tu yg mahal tu...
xpelah....comel lagi tu...don't worry...

lieya_latif said...

kehkehkeh betul tu sham...nak bising2 mak sendiri kan ....so redha jek laaaaa...takpe nanti panjang balik le tu.....tapi takpe pun, echa tetap comel tau...

Hirda Ibrahim said...

takpe sham,
still comel what...
tapi serius kan, susah betul nk bentuk kalu rambut curly/wavy.
rambut hardy camtu la...thats why rasa cepatt je nampak berlemoih anak aku tu...
aku salahkan rambut. coz ikut daddy dia. cuba ikut aku "guna jari pun boleh" jenis rambut... muhahaha...

Cik Puan Mimi said...

sham aku paham perasaan ko.. dulu masa aku dalam pantangkan si emily kt kg, rambut farhan kebetulan panjang.. dah ler rambut dia tu ala2 lurus rebonding kan.. so mak aku pun tarah rambut farhan depan dan belakang.. dah sebijik rupa girl ko.. memang kalau pakai dress kompen orang kata girl.. pastu bila papa dia balik kg jenguk aku, terkejut badak la dia.. terus dia amik farhan gi kedai mamak, dan terus gondol botak chin!!!! ha aku rasa nak nangis jer.. terus nampak muka jantan si farhan tu.. heheheh

ala sham kau jangan risau, nanti bila rambut echa panjang mesti jadi mcm emily.. rambut emily pun curl jugak, tapi dia jenis curl bawah jer, atas lurus.. kekadang tu bila bangun tido, memang serabai abis..

pasni kau bawak gi saloon, trim sikit2 jer, kasi lawo.. pastu kau cakap la dengan mak ko, pasni biar la rambut echa panjang sikit, nak kasi nampak cam girl.. cakap ler slow2, mesti mak ko tak kecik ati punya..

Puan Iza said...

Sham...tak per...comel lagi echa tu...tak der lah nmpk pendek sgt rambut dia tu....lps nie simpan panjang2 tau...

Jasfyra said...

sham, kes ko ni sama ar cam aku..rambut anak aku xpernah nya panjang...asik le kontot..dah tu mak aku tlg bwk p kedai n p gunting kan..mula2 tu aku mmg nangis ar kan..dah lama2 tu aku pon xkosa nk layan..nk marah mak sendiri.redha je ar...tp bengang tu mmg ada ar..hahaha

CT SITU said...

shamm klo aku ketawa bleh x??

bukan ketawa psl rambut echa..
tp psl reaksi ko bila tgk rambut ank kau telah dikorbankan..

muahahahahaha..anto alter lah shamm..

bila lah aku nk jumpa ko ni sham???

As said...

hmmm sham... potong rambut echa erk....
syang la... tp rambut echa tuh kalo pendek pun ok gak... sbb rambut dia byk n kenting...
kalo kalo panjang sesangat.... nampak kembang la plak kan...
ok la ... comei jer anak dara mu itewwww

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails