Tuesday, March 17, 2009

Birthday Wishlist

i've been tagged by Hirda. thanks yer..

The rules :
1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) Post the image of this award to your posting
4) Give it to 10 frens of yourshere are my 10 wishlists:

SO... I WISH...

1) mempunyai kesihatan yg baik..

2) happy family

3) dpt jadi isteri dan ummi yg baik

4) memiliki rumah yg selesa untuk kami sekeluarga

5) murah rezeki dan dpt duit byk...jd kaya raya tetiba (sapa nk bagi nih...)

6) family car...of coz la yg size nya lbh bsr dr keta skang...senang kalo nk travel... (tah bila la nk dpt beli...)

7) menjadi org yang baik...disukai..disayangi oleh semua orang...

8) family holiday kt oversea...

9) hubby bagi hadiah handphone ker...laptop ker...mak aih...mcm ler laki aku tu kaya ..

10) dpt baby boy...(kalo aku peknen lg la..)


aku xde nk tag sapa2...sbb rasanya sumer dah wat tag nih..

13 comments:

atty's said...

kty doakan onnie..dpt baby boy nanti amin

liwaniel said...

wanie doakan sham cepat2 peknen dapat baby boy pulak

Puan Iza said...

sama2lah kita berdoa yea semoga wish kita tu mnjadi kenyataan....

Zanna_MamaBatrice said...

amin
aku doakan sumer wishlist ko tu sham
bab baby boy tu....aku pun nak masukkan dlm wishlist aku ler gark...hu hu hu

Jasfyra said...

ko nak peknen masa terdekat ni ke sham..harap2 dpt boboy eh..yg lain2 tu harap2 termakbul...amin

eMMa@iKKa said...

aku doakan kau no.10 tu ek...apalagi cepatlah tambahkan ahli keluarga..dlm geng kita ramai yang nak sahut utk anak ke-3 nie...:)

lieya_latif said...

ntah sham...cepat2 tambah ahli keluarga....aku ngan kak mimi dah ke arah nak tambah ke 3 nie....ko cepat2 kejar kiteorg tau hehe he hehe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

keh..keh..ko muder lagi tak per..kalo peknen masa terdekat pun ok..cepat sham..

Hirda Ibrahim said...

aminnnn....
aku punnk yg part kaya tetiba & family car tu. ko imegine la balik kg. penuh keta. tu baru kami 3 beranak. aku ni jenis, kalu buleh satu almari aku nk bwk balik sekali.

As said...

Tang no 10 tuh aku suka... aku doakan ko dpt bb boy lak lepas ni... sure best... ya la family car kena ader... bila dah ader anak ni rasa keta yg sedia ader tuh cam sempit jer... kami pun ntah bila la nak beli... hehehehe

aimi @ kamalina said...

saya nak baby girl (tapi saya nak twin.. hahaha..tamak sungguh..).. awak nak boy..hehehehe... sama2 lah kita doakan yaaa...

E-Marlin said...

Semoga dapat baby boy, InsyaAllah...

mrs khairul said...

tang baby boy tuh aku doankan moga berjaya eh..dah ready ke sham?hehehe..welcome to the club "mother of two"

yg lain2 pun sama..moga segala impian kita menjadi kenyataan..tp la kan, kdg2 berangan pun best jugak kan sham..heheheh..(aku mmg kuat berangan ok)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails