Wednesday, March 18, 2009

ECHA

ekceli aku xde menda nk citer...tp aku tetappp nk wat entry baru utk upload gambo2 echa nih yg cukup cute dimataku....heheh..biasa ar kan setiap mak akan pasan bahawa anak dialah yg paling comei kan...heheheh... gambo ni masa kitorang g OU last saturday...


tgk abah dia pakai glass...dia pon sibuk nk pakai gak...
main laga2 idung plak...




meh cni...syg abah sket....muahhhhh... tp yg awk dok jongket idung tu pesal...ooo...abah bau masam ek....hahhahaha...



nk wat peace tp x jd....



cemana lak echa leh jmpa playland ni... harus la lama layan dia kt sini....oh yer shirt upin&ipin tu echa yg request yer...pas mndi terus bukak lemari ckp..."ummi...cica nk ipin..." heheheh..nk pakai shirt upin ipin la tu...



terima kasih kerana sudi melayan entry yg bosan ini...

19 comments:

As said...

best nyer jengjln ke OU.. kami dah lama x pergi... huhuhu... Cantik arr baju echa upin & ipin kan...
soo sweet dia pakai spek tuh.. yg ko punya ker sham.. heheheh...

liwaniel said...

comel la echa pakai spek hitam tu..

betul la tu, sape lagi nak kata anak comel kalau tak mak nye sendiri kan..

irfan takde lagi la t-shirt upin ipin..nak kena cari satu ni untuk dia

Zanna_MamaBatrice said...

ada plak size echa kan sham
tp echa badan besar.....senang cari size
anak aku tu melidi lorr...
aku yg semangat ko carikan dia tshirt upin ipin nie...x jumpa2 gark size dia...bila dah jumpa papa dia plak ckp cam lelaki...hu hu hu...tp aku ada beli tshirt ben 10 kaler itam kat anak dara aku tu...dah rupa anak jantan ...he he he

re : sebab senang tag tu yg cargas aku buat tu sham......kalu tak mau berjanggut ler jugak kan

atty's said...

comel je anak banak nie..manja..hah..

Linda Latip said...

ehehe ni bkn pasan comel,mmg come cica neh! ehehe..suka tul die bergaya neh..sporting abeh!

Linda Latip said...

ehehe ni bkn pasan comel,mmg come cica neh! ehehe..suka tul die bergaya neh..sporting abeh!

Puan Iza said...

pegi jenjalan kat OU ek.....aku jugak yg x penah2 lagi sampai OU tu sham....terukkan aku nie....hehehehehe....

Hirda Ibrahim said...

eh sapa kat x cute??
kita mak2 haruslah conceited kan? hehehhe

lieya_latif said...

comel!!!! aku pun suke echa posing ngan spek tu...amboi2 nak lawan toke nie....he he he he....


hmmmm nampaknye echa same laa cam mia, sikit2 nak pakai baju upin ipin...sampai aku kene sorok2 nak bagi die pakai baju lain.....he he he

Nurul said...

wah semnagat blog sungguh kak syam ni ye bagus..bagus!!!

echa ni nmpknya manja ngan abahnya hehhehe....

p/s:thanks wish besday kita!!!

aimi @ kamalina said...

wah..echa pun ada t-shirt upin ipin ni.... semangat sungguh echa..

sham.....saya rasa normal la tu..sebagai emak, kita mmg akan suka tgk anak kita kan.. apa yg diorang buat cute mute je... hehehe... so, saya phm sgtla perasaan awak tu..don't wori... bdk2 mmg cute...

~~ciklinn~~ said...

upin ipin n echa.. hahhahha coemll kan...

echa mmg cute lor....

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

sham, comei jer echa ngan paknya tu pakai spek hitam..mcm tokei panca sitara lak..keh..keh
memang anak2 kita comei2 belaka sham...

mrs khairul said...

ala sham..trima je la hakikat bahawa anak2 kita mmg COMEL!hehehe..weh echa ni mesti anak papa kan..

lama btl kami x p ou..hubby aki ni kalo p mall jauh sket sgt liat..asik2 mvalley..aku dh boring..

weh aku br pasan fr previous entry,ko ni asal kola kubu eh? aku pnh p situ skali, 6 taun yg lps..hehe..p maktab tahfiz adik aku konvo..cantik siot dia punya tasik..

Emy Omar said...

Cute & sweet nye la anak dara ko ni sham bila ngan ayah dia..memang ayah little princess betol ni..ha..ha..Erfan pun pantang kering T-shirt Upin & Ipin kat umah ni asyik nak menyarung je la kejenye..kadang2 tu sampai bersorok ;p

Cik Puan Mimi said...

tak tahan tengok dia berlaga-laga idung dengan abah dia.. cute tau.. echa ni memang anak abah kan.. nampak sangat dia ni manja kat abah dia.. budak pompuan memang gitu ler aku rasa.

oo echa pun minat upin ipin ek.. pandai kau pilih kaler merah. sesuai jer aku tengok.. kalau kaler itam aku rasa mesti tenggelam gambar upin ipin tu

E-Marlin said...

Ni playland kat OU ye..heheh.. saya kalau bawa Ashraf & Ellisa pun, mesti singgah sini.... selalunya mmg x de org, so bebudak ni senangla main...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

die nk buat isyarat "ok" tu..

.: Leen-Wawie :. said...

jumpa lagi nama 'damia' ni... hehhehee... sama nama anak kiter yer... amboi echa melaram ngan spek itam lor... cute!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails