Thursday, March 12, 2009

Free Lagi..... Alhamdulillah...

Pagi td..masa tgh siap2 nk pegi keje... aku trperasan satu envelope kt atas meja... aku pon bukak la.. tgk2 ada 10 keping kupon untuk dpt free 3 arrows from Star Achery Sdn. Bhd. .. yahuuuu...cooi kata ada org antar kt opis... alhamdulillah...murah rezeki....ahakss...


10 keping kupon x 3 free arrows = 30 free arrows.... yahuu... da lama giler aku x g archery nih... dolu2 masa zaman bujang dlu... ada gak aku g archery nih...tp dkt big shot (kalo x silap la..) dkt maju junction mall tu... bes tau archery nih... tp aku x reti sgt... stakat suka2 tu ok la kan... tp yg x besnya... stiap kali aku main... abis lebam2 lengan aku... nk tau nape?? sbb nya...rupanya...tgn aku ni bengkok... so bila aku nk memanah tu...arrow tu akan bergesel ngan lengan aku... tu pasal la lebam...hahhahaha... lebam pon lebam la...nk plak dpt free kan... jimat duit aku...


Outlet Star Archery nih ada dua jer...satu kt genting... satu lg kt pyramid...hmm...nmpak gayanya...trpaksa la aku g genting camnih... syg kan...mmbazir jer kalo x guna... kupon nih expired 31 may 2009....hmmm... trpaksa la pegi cpt2...hahhaha... trpaksa tu konon... padahal mmg menggeletis da plan nk g genting.... yahuuuu... x sbrnya....

10 comments:

Cik Puan Mimi said...

eceh eceh eceh TERPAKSA kunun.. aku tau niatmu sebenar nak gi genting kan? kan? kan? heheheh tak pe la sham, sambil selam minum ayor kan.

sham, kau suka memanah ker? aku pes time baru tau ni.. bes sangat ker.. kau join the club ker sampai boleh dapat voucher tu??

lieya_latif said...

sham, aku nak pindah dok sebelah2 umah ko la...ko ni pembawa rezeki, kan ke ko baru jek dpt voucher JJ...ni dpt voucher ni plak....bestnye ko...\

betul tu, rugi tak pergi...pergi laa...aku mmg tak main bendelalah ni...takut salah bajet....tempat lain nak dipanah, tempat lain panah aku tuju kang....hahaahahahah

tak sangke ko pun main achery kan....kalo minat jadi laaaa....kalo ko gi ...amik pic tau...aku nak tgk...nak main tak reti...hi hihi

atty's said...

wah sham ..ko terror memanah ye..

Nurul said...

Ni jeles ni huhuhu..sebelum ni dah dapat voucher dari jaya jusco ni dapat lagi ye...

Rezeki murah btol akak syam ni hehehe...nak g genting bila???nurul pun akan kesana bab dapat tiket g genting free hehehehe...

aimi @ kamalina said...

amboi sham..ayat baik nampak... "terpaksa gi genting".. hehehe.. apa lagi.. pucuk dicita ulam mendatang... ewah...

awak ni mmg murah rezeki la.. baru mlm tadi saya baca pasal voucher JJ awak tu.. (tapi tak sempat tinggal komen).. ni dah dpt lagi.... cayalah!!! saya ni dok kat sini je (takde JJ).. kalau tak, harus gak jadi penjengah setia JJ mcm korang semua.. :D

~~ciklinn~~ said...

wah pandai ko memanah yerk..aku pegang benda alah tu pun tak pernah..hahahhah

Jasfyra said...

wah..murah rezeki betol...
aku penah gak main achery ni..lebam gak lengan.agaknya lengan aku ni bengkok cam ko kot

As said...

Sham ang betoi² murah rezeki... kasi la kat aku skit... xde pun sipi² jadila... whakakakak... cam best jer main achery ni... lain dr yg lain..
best ker memanah ni... kalo aku mau la tangan ni sakit... huhuhu

E-Marlin said...

Amboi, boleh tahan juga awak ni ye Sham.... saya tak pernag pun nak menerai mende alah ni....kalau nak main panah2 ni, kena tangan kuat kan....mesti tangan awak ada muscle kan..

***** Sila masuk blog saya ye, ada AWARD menanti anda...

Hirda Ibrahim said...

aku x pernah main ko...
tgn aku pun bengkok gak..

chewahhh TERPAKSA...hehehe
kalu TERPAKSA..pi je pyramid..
kalu pi Genting..tu DAKU RELA namanya...ahhaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails