Wednesday, March 11, 2009

Yeay..yeay...aku suker!!!!!!!

ptg semalam blk keje..aku trnmpak ada surat dari jusco utk aku... skali tgk dr luar jer..aku da tau yg aku dpt free voucher... tp x pasti lak brp hinggit aku dapat... skali aku bukak....nahhh..


rm60 tu... wpon ciput jer...tp sapa nk bg free rm60 utk shopping kannn... yes..yes...
ditambah plak dgn rm55 voucher jusco yg aku dpt masa jcard hari tu... alhamdulillah...rezeki..

so sumer skali ada rm115....hmmm ... aku nk beli apa ek... rasanya cam nk beli kasut...tp... wallet aku da buruk...mebi beli wallet kot... so jimat ler sket kan..just top up jer nnti...hehehhe...




10 comments:

Emy Omar said...

sham kita pun dapat voucher dari JJ tak sabar nak gi shopping ni..

lieya_latif said...

sham...bestnyer....byk le tu oiii..sape free nak kasi voucer byk tuh....nanti ko tunjuk yeak hasil shopingan ko....

selamat membeli belah di JJ

Nurul said...

Ptutlah melompat kak sham rupanya dapat voucher JJ hihihi...rm110 lagi tu jimatlah tu hehehehe...

Minggu lepas nurul dapat voucher JJ bg semperna besday nurul bulan 3 ni...dalam voucher tu mcm2 ada termasuklah theme part luar dan dalam free....My love saya ckp ni boleh g berhoneymoon ni hehehehe....

Puan Iza said...

Wah! dpt voucher free....sukanya...hehehehe

Bila voucher jj daku nk sampai nie?....:-)

Cik Puan Mimi said...

sham, aku baru nak wat entry ni.. ciss rupanya kau dah buat dulu!!!.. tak pe nanti aku nak wat jugak ek.. sebab aku pun nak tunjuk kat berapa aku dapat + voucher yang aku ada.. heheheh keji sungguh ler ...

jom kita pi suping!

Zanna_MamaBatrice said...

byk tu rm115
kalu ko rasa tak terhabis...ko bagi aku rm10 pun jadiler sham..he he he

selamat bershopping sham

~~ciklinn~~ said...

huargh huargh huargh,... hakuy punn dapat gak voucherrr meh kito ramai2 menggegarkan itu jj hahhahaah

As said...

heeheh... sonok no ang sham.. dpt voucher... aku tgh tunggu ni.. ya la aku nyer slalu lambat sampai skit... voucher yg aku ader skang ni cuma 200 henggit jer... 2 pun mati kutu nak beli aper...

Jasfyra said...

jelesnya...tp tumpang gumbira..hehee

E-Marlin said...

Jeles gak... banyak tu......RM115.
Jeles..jeles...

Nak beli apa dgn voucher tu?? aisey sebok je haku ni....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails