Tuesday, July 14, 2009

Aku yg hoverrrr...

tadaaaaa....presenting.. echa new shoes... atau boleh dikatakan kasut raya echa...hahhaha... merah gitu....i likeeeeeeeeeeeeeee..sesekali nk bg echa nmpk gegirl sketttt...ni asik cam jantan jer.. aku da lama brkenan kt kst camni..cuma tkt echa xnk pakai jer.. tp xpe aku akan paksa echa utk pakai.. ari tu pi bli..suh echa try.. dia cam okeh jer.. biler aku tnya cntik ker x.. dia angguk jer... so kira ok la tu kan... beli jer la...

cntik x??? siler kata cntik yer...kalo x aku marah nihhhhh....



alahai...x sbr nk tgk echa pakai ngan gown... saper yg brminat utk dipakaikn ke kaki comel anak2 dara korang tu.. pi la cari kt isetan yer.. aku bli ni kt isetan the gardens
konon2 nk ala2 suri cruise ler... tp mak x mampu ler nk bli brand Bonpoint tu kan..kt mana nk cari pon aku x tau... so dpt yg ala2 ckp ler...




14 comments:

eMMa@iKKa said...

Aku suka! aku suka! Cantik! Cantik!! Very the gegirl okay!!! Merah maroon!!! My favourite colour tau!!!

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sham kasut tu...merah dia cantik...mesti echa pakai cun...pakai ngan bj kurung ok jugak tu..kasut tu nmpak girly sket. cantik!

Emy Omar said...

Alamak sweetnye kasut echa tu kalau ada size besar sure mak dia rembat gak kan..Sham ni yang buat aku tak sabar tunggu Mia besar..lambat benar rasanya Mia boleh jalan la tak sabar nak pakaikan kasut lelawa..hi..hi..lum pandai jalan pun aku dah belikan kasut 3-4 pasang..biasala mak2 yang over

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hehehe..cantik..cantik....okla tu ada anak pompuan...untung awka..byk accessories utk anak pompuan ni..cam saya, pi mai pi mai tang tu gak...semua pun sama je..

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke!!!! siyes cantik sham......

halamak!!! baru aku tersedar, kasut raye budak2 ni tak beli lagi....huhuhuhu

atty's said...

memang cantek sgt sham..tingat dulu..masa kecik..cam ade je.kasut pesen nie

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

memang cantik!!!..aku vote utk echa..
wah gegirl la si echa tu..
tema baju raya warna aper??

Jasfyra said...

cantik weh kasut tuh..aku pun tgh cari aksut ala2 camtu tok anak aku.berbelah bagi ni...crocs alice ke, kasut camtuh..huhuhuu

apa2 pun nk kaler merah gak.mak xkira..hahahaa..

Zanna_MamaBatrice said...

wei
giler ko..cun seh...aku nie udah ler mmg suka pakaikan anak dara aku tu kasut camnie....
cun seh...selain merah, ada kaler lain tak...itam ker cam kasut suri tu....he he he

sham...aku kirim ko beli boleh?
serius nie.....
kat johor mana nak jumpa wei...

mella said...

kiutnyerr kasut echa..
ni yg untie x sabar nk dapat baby gal nih!!
makin sweet ala2 suri ler echa bila pakai nnt :')
mmg cantek arr sham kasut tuh!!
so girly gitu!!

.: Leen-Awie :. said...

lawa weh... mmg lawa.. kaler merah meroon lak tuh.. tu letak kat kaki echa lagi lawa...

mrs khairul said...

sukeeeeenya...i like red tau..hehehe..xsabo nak tgk echa pakai..bergaya dgn baju raya?btw taun ni thema warne merah kerrrr?

tapi kan kalo dia pakai dress wane putih mesti lagi mengancam sham..kena plak kasut merah..aiyooo..so sweet..tapi tu pakai raya ke 2, ke 3lah..heheheh

As said...

aku suka.. aku suka.. merah mak ngah ko... menyerlah lagi.. kalo pakai kasut ni sure echa nampak gegirl...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

serius, memang tip top kaler & design kasut ni..mesti echa nampak gegirl raya ni.. tapi kau jangan ler asyik pakaikan jeans memanjang, tak cun wei.. kena beli gak gaun/dress barang sehelai dua.. baru la masyuk pakai kasut cenggini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails