Thursday, July 16, 2009

Tgk Movie Lagi... Ice Age 3 la pulakkkk...

aku dgn gigihnya telah mmbooking secara online lg tiket wayang utk citer ice age 3 ni.. tgk kt GSC OU lagi la.. senang nk parking kannnn..parking pon murah jer.. kali ni aku amik couple seat..selesa sket.. nk amik 3 seat kang wat rugi jer sbb echa mmg xkn nya nk dok atas kusi tu.. dia msti nk dok kt aku gak nnt.. so dok kat couple seat ni selesa n lebor ler sket seat tu kannn..

yeahhh enjoy ur movie k...

aku suh dia brgambo ngan gambo ice age tu dia xmo plak... sbk nk tgk robot ni haaaa...


cubaan utk mencuri2 snap gambo kt dlm wayang..tp sumer blur..tgn gigil ler...takot terkantoi!! .errr... agk2 kalo dorang tau ni.. kena action apa2 ker ha???


pas abis tgk movie...jalan2 jap kt OU..pas2 echa nmpk lak menatang nih dia sibuk nk naik... da terngendeng2 jer kt natang tu.. layankan jer la..jnji dia x wat hal



happy giler dpt naik...hahhaha.. sbnrnya mak dia pon kalo boleh nk tmpang naik gak.. letey wei jln jauh2.. dr new wing ker old wing pas2 patah lak blk ke new wing..mau x sengal kaki aku


eiiii geram jer aku tgk.. nk je aku gunting muncung tu... skang ni kalo aku marah dia je dia msti wat lidah dia camni.. geram jer aku tgk..mujur ler mak ko ni penyabor orgnya..kalo x lama da ko mkn penampor!



8 comments:

E-Marlin said...

Amboi, rajinya tgk wayang lagi hehehe....Saya belum test Ashraf masuk wayang, x berani sbb kat rumah dia x suka tgk tv, sah-sah mesti dia bosan punya hehehe...

muat ke echa duk dlm kereta tu? nampak kaki mcm tersepit je hehe... tapi btulla..mmg letih kalau bjln dr new wing ke old wing, pastu patah balik.....bole semput.

~~ciklinn~~ said...

hahhahaha sabo mak sabor......itulah anak2 kan kadang leh bikinn hati panassss....

wah sonok tu dah tgok ice age..aku tak gi lah kot tgok cite nie sbb sudah tak larat wooo nak melayan dua hero tu....... ni pun tak habiss lagi aku duk beli tranformer bagai.... kalu dorang mintakk ice age lak... habislah aku....

aku sukalah gaya echa tu....

eMMa@iKKa said...

rajinlah kome gie nengok wayang anak beranak ek...aku juga belum bawa Trisyia gie nengok wayang..bukan apa..anak ku ini cepat boring org nyer..takut-takut nanti..belum habis cite dah mengamuk nak keluar...aduh!!!

Zanna_MamaBatrice said...

cargas ko gi nengok citer ice age nie...
aku baru hegeh2 nak pergi ahad nie...
best tak citer nie sham

aku kalau gi nengok wayang
mmg amik couple seat sham
senang sikit anak dara tu nak menyelit...kalau amik 3 seat pun buat membazir jer...

uitt...mahal ler konyer harga tiket utk couple seat...pastu siap ada tax lagi...
kat kluang...couple seat RM10 jer ko...xde tax2nyer bagai.....

As said...

hahaha... syok ko layan movie ya sham.. aku ni kalo nak p tgk.. kena la tgk timng yg cun.. huhuhu... adriana pun ader request nak tgk citer ni..
jgn kata echa.. adriana pun kalo nampak menda alah ni.. asyik mintak nak naik ko... especially kalo aku p sunway piramid... yg best nyer.. echa nak gak bawak bantal garfield dia p tgk wayang... hahaha... sayang dia kat patung tuh noo...

::M e L L a:: said...

best ker citer tu sham?? dak2 ngan bapak budak mmg la suker tgk citer ni.. tp klu mella kerass arr tgk.. hehe,, aritu kitorng dh nk bratur bl tiket ice age ni.. tetiba x jadik.. coz x yakin naddim blh dok diam dlm panggung wayang hehe

kete sorong tu mmg berguna sham.. naddim pon suke menatang tuh.. xde la ayah dia penat dukung hihihi

re=krispy kreme tu mmg manis sgt kan.. mella lg suggest big apple or jco klu nk donat..

Softtouch [Hanim] said...

bestkan tgk movie tu..berani ooo snap pic dlm wayang..tulah kan sy pun tringin nak naik yg mcm echa naik tu..dah lah ou besar..kalu dae utk org besar kan best. Tapi kalu ada pun dah mcm OKU plak..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ko ni... memang kaki wayang la.. pendek kata, apa jer movie baru, mesti kau laju jer kaki gi panggung kan..

wah echa. panjangnya muncung, meh auntie nak sangkut hanger.. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails