Monday, July 06, 2009

Hepinya aku....

yer...aku sgt2 hepi bila brjaya membuang duit2 yg x berapa nk ada tu dgn mmbeli brangan2 ini yer... pd yg x suker nk tgk n kata aku nk menunjuk2 or nk brlagak..trpulanglah..ada aku kesah???.tp aku minta maaf bkn itu tujuan aku... tp hanya nk brkongsi rasa hepi aku... mmg aku hepi sgt sbb aku da lama mengidam nk beli perfume nina ricci nih.. tp bila time nk pg beli perfume je mesti aku pi bli yg lain.. x tau nape.. akhirnya brjaga gak aku beli...hmmm sukerrrr...bau yg sgt sedap n botol yg sgt cntik....sukerrrr!!! tapiiiii....shhhhhh.... jgn bitau kt laki aku tu yer... kalo dia tau..mmg konpem aku kena marah sbb ari tu aku baru jer bli perfume...dua botol besar lak 2...lom guna lg aku da pi bli perfume lg..mmg sah ler aku cari nahas kannn... dahhh pasni dok diam2 jer...jgn gatal2 nk menyopping lagik




1. Nina Perfume by Nina Ricci
2. Blush from Bobby Brown
3. Lip Sheer from Bobby Brown

hmmm...dgn membeli barangan2 ini telah mmbuatkan aku kenyang setahun...chitttt..podahhhh... mmg la kenyang kan...duit pon da abis...poser jer la pasnih...

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

utk kepuasan diri ape salahnya kan..mcm sy bape boleh sbb kat umah, sy bkn menteri kewangan..hu hu hu..paham2 jelah yer..

Puan Iza said...

Tak per sham....utk kepuasan sendiri tak per. beli jer apa yg dihajati :-)

cantik botol perfume tu kan....baunya mestilah wangikan....:-)

~~ciklinn~~ said...

ala takper.. sapa lagi nak manja kan diri kalu bukan diri sendiri kan....

cantikk botol dia... yg pentingg pinkk okeyy

As said...

ala sham... ok what... skali skala.. bila lagi nak beli... kena la manjakan diri gak...
cantik botol dia

atty's said...

takpe sham janji puas ati.reward utk diri sendiri harus.u

☆ lieya latif ☆ said...

alah sham, takpe, ygpenting diri sendiri puas....aku so far laki tak penah bising2 pun.....cume camtu laa kalo aku nak bli something aku tanye die, kalo die bagi duit maknenye die setuju n suke ape yg aku plan nak bli....tapi kalodie wat bodo jek tak hulur duit maknenye die tak berepe bekenan laaa...tapi cam ko ckp le...APE KESAH...kite keje kan...duit ade...beli jek laaa hihih i hi hih

sedap yea bau tu.....ye laa ko botol die cantik...ala bulat2 cam botol perfume britney spears aku...

Zanna_MamaBatrice said...

woi...nina ricci mmg best ooo bau dia
cam nak makan jerrr...
aku idam gark sham...tp xde ongkos lagi nak membeli...keh keh keh

yg tak tahan tu siap blusher & lip sheer bb lagi tu...perh..mmg kenyang ler sham.....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi sham..beli perfume...saya dah lama tak shopping perfume ni..last hubby belikan masa dia gi Langkawi last year... DIOR ADDICT... mmg best la baunya... awak ni blh lak beli tak guna ya..kalau saya, cepat je habis...nipun dok berangan nak beli baru sebab yg ada tu dah ala2 nak habis.... best ya bau ni?? botol pun lawa.... suka mak tgk.. hehehe...

btw, camno awak sorok perfume yg awak beli ni?? confuse den..kalau saya la beli sesuatu, mmg terus hubby tau... sebab simpan pun dlm bilik.. confirm dia nampak punya... tapi kalau bende tu saya beli guna duit sendiri, dia tak blh kata apa kan..hehehehe....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku setuju dengan kata2 lieya.. sebab aku pun sama.. kalau laki on jer, dia hulur duit, kalau dia tak hulur tu, pepandai la kuar duit sendiri.. tapi aku tak de hal, janji aku nak.. so far dia tak kisah la..

ala sham, kalau kau minat perfume apa kisah nak beli banyak2.. janji kau suka. macam aku tak suka sangat perfume ni.. kalau beli satu botol tu, dua tahun pun tak tentu abis2 lagi, last2 expired.. kalau pakai pun, time jalan or time teringat nak pakai.. kalau tak ingat, haram aku nak memakainya.. sokmo lupa

mrs khairul said...

sham aku suka botol dia..lawa..lawa..ko sama dgn aku suke perfume eh..aku x pnh g beli yg brand ni..best x? ko pnh x try Salvatore feregamon (betul x aku eja)heheh..aku suke giler yg tu..bau dia kuat gilerrr...kot2 lah ko nak try nnt kan..heheheh...alah laki sure suka wife dia wangiii jek sentiasa...


aku tak lah giler sgt perfume..tapi laki aku rajin beli kan..nak2 dia keje kat airport dkt plak dgn kedai perfumes..setiap bulan mesti ganti..yg x habis aku ks kat kakak or adik aku..heheheh..keji sguh kan...tapi recently aku dah warning..no more perfumes..hahahaha..aku boring..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

betul sham, kalo penet2 kejer tapi tak dapat aper2 baik tak yah kejer..
aku setuju ko beli perfume tu..dari botolnyer jer dah tau sangatlah best baunnya..pas ni mesti ko tak kasik echa pakaikan..keh3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails