Thursday, July 09, 2009

bila org tua pangai ngalahkan budak...

grrrr...aummmm ni yg aku nk jd singa nih.. maunyer x.. mentang2 ler sana sini dok dmm transformer... laki aku ni pon kemaruk la jugak nk cri toys transformer nih.. spt biasa.. optimus prime la yg dihajati.. byk tmpt da abis stock optimus nih.. laki aku yg bijak bistari nih..siap amik cuti lg semata2 nk g hunting optimus nih.. aku igt dia nk bli yg kecik2 comei tu je...ropa2nyer....
dia pi bli yg besar gabak ni...eiiiii mmbazir je.. mau aku x hangin.. kalo aku shopping ko marah yer.. kalo ngko bli toys xpe lak... eiii da leh dpt beg guess da ni wehhhh...mau aku x meroyan..
da transform... ni kalo ada anak boy..mau bergadoh bapak ngan anak berebut toys.. echa nk usik pon dia x bg.. echa tgk dari kejauhan jer tau...sian anak aku...xpe..xpe.. ko siap nnti... muahahhahaha... aku da ada bnda bermain2 di fikiran nk g beli nih.. siap la ko... jgn ko nk marah aku nnti yer...




13 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahahaha en abu pun ada survey2 tp aku bjaya menghalang..kopak la klu dia beli..dah la bln ni byk program nak buat..

mak aii kedekut betoi cooi ni..sian echa.. xpe sham nanti akan tiba giliran ko.. aku sokong ko..hidup sham !!!..hidup sham !!!!.. matilah cooi x kasi kwn ngan aku dah pasni...hehehe

As said...

hahaha...hangin ko sham kat cooi...hahah.. biasa la..laki jarang beli menda... skali beli..ha... ngarut jer kan..kalo kiter shopping tuh kemain lagi bising..kalo dia beli yg ngarut² tuh leh la plak... hahaha....
sayang giler cooi ngan toy baru di atuh.. ngan anak sendri pun x kasi pegang... whakakakaka

mama idzareef said...

hahaha..mmg skrg tgh giler transformer.. eve pn g toysrus meroyan bumblebee.. last2 dpt jgk.. hubby nk tmbah optimus prime ni..berjaya dikekang mama..hahaha..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

kalo aku idok lerrrr menatang2 nieh.. tp laki mak mmg suker jek segala mende2 tah haper2..hahah.. aku tak kisah dia nak wat collection..tp bukan kat umah..gi hanto kat opis!!!! hahah

atty's said...

wakakkakaa..sakit peyut kty ni sham..

kalo ade anak boy..2-3 ari le tahan..lepas tu hancus.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hahahaha....lawaks tul husband awak ni sham... blh dia pi beli.... echa main tak?? ni kalau saya la, mmg tak blh beli..sebabnya....mana blh beli satu..kalau nak beli, terus 3.. mau kopak duit makcik... wakakakaka....

liwaniel said...

hehehe...peminat setia transformers ni...sanggup amik cuti lagi tu nak pegi cari optimus prime...

Zanna_MamaBatrice said...

keji laki ko sham
di biarkan jer echa nengok dari jauh
sian echa...dlm hati sure echa ckp
apa daaa papa aku nie...
menan bebudak pun dia yg sibuk
keh keh keh

giler ko
harga dekat RM200 ari tu aku nengok kat pacific kluang nie....
berani laki aku nak beli
menan anak harg RM50 pun berkira
lagi dia nak bazir beli menan yg harga RM200 tu...mmg nak kena ngan aku

keh keh keh
teruskan sham rancangan ko
tambah lagi apa2 yg kurang tu...
baru ler adil & saksama kan
nak lagi adil
tambah barang echa sekali

☆ lieya latif ☆ said...

haahahahahaahah perang transformer telah dilancarkan hahahahahahahaah......

suke chooi kan bende2 camnie.....ralit lee die ulit robot2 ni tiap2 malam ye sham....hahahhahaah tu yg buat ko marah sangat tu kan haahhaahh eleh camaku tak tau....hihihihi

takpe2, aku sokong projek pembalasan dendam ko....jom shopping2.....kan mega sale dah start nieh....ape tunggu lagi!!!

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhahaha besor gabak ha optimus prime.. adehhh

itulah org laki kan.. aku pun kdg geramm bangettt... akalo kit aygbeli kata membazirlah apa lah..dornagnyer beli lagi tak hengattt ntah apa2..

sham aku pun sama ko gak kalo dornag beli aku tak bising2..sbbnya aku leh mintak gak benda2 yg aku nak nanti sesuka hati.... kalo tak bg habisss ku ungkit2....hahahhaha

mrs khairul said...

sham ni yg rega 400++ tu kan?? hasben aku dah ckp awal2 nak beli kan utk kanda beday dia nnt..tapi nak bumble bee coz kanda x minat OP..hah!! aku?? malas den nak layan..kita bebel2 pun dia nak gak beli...arrrgggghhh...

yg x tahan tuh echa nak pegang pun xble eh? ala siannya..agaknya kalo ko mintak kat dia set masak2 barbie utk echa cooi beli x? heheheheh....ala sham sama jek ngan laki aku..kdg2 anak relaks jek dia yg lebih2 nak beli itu ini....xpe2...cool down sham..pasni ko nya turn plak eh shopping...kasi angkut apa ko nak...ceh...hehehe

Softtouch [Hanim] said...

skrg kan musim transformer kan..kesian nya echa tgk dr kejauhan..xpe echa bila babah echa tido, echa main sorok2 yer..he he he

Hirda Ibrahim said...

la poms berjaya gak cooi dpt optimus prime dia ek?
sian echa, x leh usik ek?

takpe poms, ko biar je cooi beli..nanti time ko nk shopping dia x leh nk kata apa2..hehehe..
bijak..bijak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails