Tuesday, November 30, 2010

entry pasal mekap lagi

hahaha cam poyo jer kan.. x abis2 citer psl mekap. mcm la muka tu cun sgt. setelah beberapa hari x brapa lena nk tido coz dok tringatkan brg mac ni je. maka setelah dipikir beratus2 kali, akhirnya aku tewas jua. tak tertahan keinginan nk mmbeli. Rasa rugi sgt kalo tak bli. Tp statement co'oi sure la.."kalo tak bli lg untung, duit pon x abis".  Takpe la, dah ini kepuasan seorang wanita. Nak buat mcm mana kan.

set lipstic, lip gloss dgn mini mascara. siap dpt beg kecik yg comel itu dgn beg punjut skali. yg ni aku bli kt pyramid. 2 hari lepas tu pi sogo, SA tu kata dah sold out yg kaler ni.


6 palette eye shadows. cntik kan casing dia.
pon dpt beg punjut gak. setiap pmbelian product Tartan Tale ni akan dpt beg punjut ye. kalo beli 8 brg maka dpt 8 beg jgk. kalo SA tu bg 1 je, pi korang mintak yer. mmg promotion dia akan dpt 1 beg bg setiap 1 product.



set mini brush. puas hati aku dpt gak bli set brush ni. dah lama cari. dok tggu je bobby brown punyer offer. tp BB nyer brush mahal gilak. yg mac ni punyer ok la price dia. kira brbaloi2. siap dpt beg comel jgk. beg tu leh buat sling jgk.


pas2 bli foundation ngan compact powder. yg container kecik2 tu dia bg sample lipstic, foundation ngan makeup base.

dahhhhh pasni xmo jejak mac lg smpai tahun dpn. (bukankah lg sebulan je pon dah masuk thn depan????...)




11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha ha...aku suke ayat, bukan lagi sebulan je ke nak sampai tahun depan...pandai ko yeak sham heheehehe...

betul kooo, kalo dah suke tu mmg kene beli gak...kalo tak dok teringat2 jek gamaknye...bile dah ade dlm genggaman tu baru dtg kepuasan kan.....ari2 dok belek he he he

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

kalau kau dengan MAC, aku plak dengan Estee Laudernya. heheheh ok la kan.. bak kata kau kepuasan diri seorang perempuan.. yang penting duit sendiri maaaaa

btw aku pun minat MAC.. but not now la poms, nanti2 la aku rembat gak. hahaha but i like your MAC set.. very gorjes...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah wah wah....aku dah agak dah
ko sure rembat punya collection MAC yang nie..kalau tak, sure tak tido malam kan asyik teringat2...

kak mimi , EL pun tengah ada promo kan...beli perfume harga rm200++...tambah lagi rm180 boleh dpt set make up ..kaler dia pun cun2 ooo

Mimi said...

kih kih..suka aku bc statement last paragraph dlm kurungan tu...

Hirda Ibrahim said...

yer betul!!! ko tahannn je sebulan lagi..
cantik pompuannn..pasni lagi gorjes la ko make-up.

Softtouch [Hanim] said...

sham cntik apa makeup, pndai make up...cantiknya set dia sham...kalah kak red punya set ni...

lepas ni kalu jmpe sham mintak sham makeupkanlah sy, guna mac ni yer..:)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sham bak mai beg punjut seketol...hahaha

Filla ~ Kasihs said...

aduhhhaiii.. leleh airliur jerlah aku tgk..aku sanggup ikut jalan jauh tanak lalu dpn mac okey!! hahah... neway cantik giler casing dia..*jeles*

Filla ~ Kasihs said...

aduhhhaiii.. leleh airliur jerlah aku tgk..aku sanggup ikut jalan jauh tanak lalu dpn mac okey!! hahah... neway cantik giler casing dia..*jeles*

Emy Omar said...

Sham..cantik2 apa salahnya berbelanja untuk kepuasan hati sendiri kan hehehe suka statement awak tu sham..tak nak jejak MAC lagi hingga tahun depan..Januari ko pegi lagi ye hihihi

Cik Nurul Pinky said...

wow akak beli ye..nurul dah agak dah hehehehe...nurul baru je rembat brush Mac jugak..kalau tak beli tak tidur malamlah dibuatnya hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails