Monday, November 24, 2008

Afiq Amani 2nd Birthday Bash

Date: 22nd Nov 08
Time: 8.30pm onwards
Venue : Afiq's home
Theme & theme color: animals & green + white
**************************************************************************************
Ari ni aku sekeluarga telah dijemput oleh ila n co. untuk meraikan birthday putera kesayangannya afiq amani...amboi sedapnya nama dia... so hari sabtu tu mmg aku da plan nk duk umah berehat dan mmbuta secukupnya sbb sepanjang weekdays tu aku tido lmbt + letih sbb byk keje nk disetelkan. Tp tah cemana...apa silap tah..aku diserang cirit birit yg boleh dikatakan amat teruk gak la... mak siap nangis2 malam tu yer... suh laki aku g 7-11 kul 3 pagi nak suh beli ubat pil chi kit teck aun...haaa..korang penah mkn x ubat nih... biasanya kalo mkn ubat nih... cpt ler reda skt perut korang tu... tp masalahnya ubat tu kali ni x brkesan kt aku... so dari ari jumaat malam tu..smpai ler ke petang sabtu tu...aku dok melepek menahan skt... mula2 igt cam x jd la aku nk pg bash afiq tu... tp bila da kul 6 cam2... aku da rasa lega sket... tnya cooi nk g ke bash tu.. dia kata ikut awk la..kalo larat pegi la... so aku wat kputusan utk pegi jgk.. kitorang kuar rmh pon da lmbt dlm kul 8.15 cam2... tp nsb baik la... smpai gak...wpon cam da sesat jer bila tiba2 jalan tutup plak sbb ada khemah knduri kawin kt situ... tp brjaya gak kami mncari umah ila nih...
Masa smpai kt situ..mula2 aku igt betul ke x nih.. sbb rmai giler org...mcm knduri kawin la plak.. tp aku yakin jer la..redah masuk...sib baik betul.. mmg meriah ler bash afiq nih..kagum aku ngan ila... semangat tul dia...x padan ngan sarat tu... ke hulu ke hilir aku nengok dok bwk plastik isi goodies bag nk bg kt org... riso pon ada nengok dia... wat nya trberanak kang...cemana..hehehhe

So korang layan jer la gambo2 kt bwh nih...yg pastinya..mesti korang rasa cam penah tgk di blog sapa2 atau di blog korang sndiripics ni sumer...hahah biasala ...camera mak kn da rosak...tggu sale jimat yer baru la mak beli baru....sabar...sabar...


safari cake...cantik kan...

cake cutting...hepi besday 2 u...lalalalaa...hepi besday 2 u... lalalala..

para maks giler brgambor... sian echa terabai..hahahha

tgk tu..echa bkn pedulik pon...


echa suker tgk org dari nk pndang camera...




walaupon gambar lebih kurang jer position masing2..tp pics disnap dari camera yg brlainan tau.. credit tu en. shah aka hubby lieya sbb sudi jd mr. paparazzi on that day...hehehhe...ni ayat wajib tulis...sbb lieya da warning ari tu...hahahhaha...jgn mrh lieya...


8 comments:

Hirda Ibrahim said...

hahaha..
semua org WAJIB mentioned nama SHAH kan?

Sham,si echa sama cam hardy, x kosernya derang nk senyum2 pose kat camera nihhh...
aku baru prasan ko pakai cekak mcd tu.. aku terlupa nk bwk..
tapi aku agak2 le, agak huduh le ropa aku bertudung & pakai cekak tu... huhuhu

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah glamour tul nama syah ni..keh..keh..beruntung lieya...susah tul nak nengok echa senyum kan..tapi aku tau dia ada lesung pipit yg cantik,...

~~ciklinn~~ said...

alahai bestnyer...... rugi tak dapat nak join.. huhuhuhuh rumah ku ada tetamu tidak diundang.... wakakakakaka.......

linn dah bersiap2 lor mau pergi tapi..tidak kesampaian.... bestnyer amik2 gamabr2...

hehheheeh takpo itu budak echa releks jerk join mama eh bergambor

Puan Iza said...

sham...akhirnya dapat gak kita jumpa kan...walaupun tak sempat nak sembang panjang...suka arrr tgk echa tu...selamba dia jer....mmg budak besar tul la echa nie.....budak 4 kilo kata kak mimi hahahha.....

lieya_latif said...

ha ha ha ha tau takpe...disebab kan khemah yg memblock jalan kite tu...terus ilang arah kite dibuatnye kan ha ha ha ha ha

sham, glamer echa malam tu bile kak mimi announce ..haaa ni budak 4 kilo....aku pun taksub siut bile tau kisah tu.....nanti kalo aku preggy aku nak nuntut ilmu ngna ko laaa...aku sebenarnye teringin gak merase nak cesear n ade baby besar cenggitu....he he he he

ha ha ha ha aku kelako tgk pic kat atas yg kite amik2 gambar tu...mmg pun, mak2 excited bergambar...anak2 tunggang langgang haha ha ha

haaaaaaaaaa seb baik ko tulis name laki aku...kalo tak siap ko ...aku kidnap budak jom heboh2 terselit2 belakang langsir tu he he he he he

lieya_latif said...

lagi satu....mak paling gedik aku nak bagi kat kak iena laaa...die dah nak balik time tu....tgkkite bergambar sebok die datang jugak terbongkok2 kat belakang tu...he he hehe kak iena mmg sporting!!!!!!!!!!!

eMMa@iKKa said...

sekarang baru aku tahu siapa kah gerangan yang menegur aku..
hehehehehe..:). Sorry Emma mmg tak perasan siapa Sham..bila tgk balik photo..pk punya pk..siapa kah gerangan..baru daku tahu....:)What a small world kan...?? Nanti bila jumpa dlm Wisma Sawit jgn lupa tegur lak k!!

ILA said...

Mekaseh sbb sudi menghadirkan diri... Maaf sesgt yer dengan kekurangan yg melanda malam tu....

harap x serik jumpa aku...bukan x nak borak tp ke'busy'an yg melanda pada mlm tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails