Monday, November 24, 2008

Aksi Terlampau...

Korang nengok ler aksi anak dara aku nih...

ops... jadik ker aku try upload video ni ek... saja nk test leh ker x ...hehehe..


video

6 comments:

lieya_latif said...

HA HA HA HA HA mmg seksi gilos....aksi terlampau lagi ....siap tertonggeng2 lagi tunjuk vontots!!!! ko same sham cam aku, kat umah aku pampers kan ajek budak2 tu...senang keje aku....makan comot jek trus lap pakai kain basah.....nak keluar jek glamer abis hahahaahahaha

wei...seksi le suara mak die nyanyi jom heboh2 tu ha ha ha ha ha haa

wanie said...

amboi anak dara ni...seksi la..pandai pulak dia nyanyi jom heboh tu..hehehe

Hirda Ibrahim said...

tu dia..echa memang cekciii... LOL.
siap tertungging2 segala.
apa yg si echa dok buat belakang curtain tu??

madam CT said...

JOM JOM JOM..JOM HEBOH..HEBOH..

madam CT said...

JOM JOM..JOM CEBOH,,WAKAKAKAKA..CUTE JER AKU DGR ECHA NYANYI..

Cik Puan Mimi said...

sham, aku tak boleh tgk la video ni kat opis.. nanti aku tengok kat rumah ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails