Friday, November 14, 2008

me'reward' diri sendiri....

ni citer last friday.... slalu kalo lunch ari jumaat aku ngan my buddies akan g jalan2 cuci mata ngan isi perut kt sunway pyramid.. kt sana la slalunya tmpat kitorang mmbuang duit dgn mmbeli ntah hapa2 menda yg laki aku mmg x brp nak suka la kan...

ekceli aku da jatuh cinta kt bnda nih masa raya ari tu lg... tp masa trnmpak tu aku kuar ngan hubby kan.. so cuci mata jer la..xde la beli... pas kejadian tu..mggu dpnnya aku ajak la kwn2 aku g tgk..tanya cun ker x.. kengkawan pon beri sokongan kata cun sgt... mana mak leh tahan..setelah 2-3 minggu menahan nafsu.. maka terbeli la jugak akhirnya.... ni la dia..heheheh...




cuba teka apa isinya....

tadaaa....cntik x... siler la puji pilihan sy ni yer... sbb kalo korang tgk bag ni pon.. konpem korang pon suka...ala biasa la pompuan kan...

nak hand carry pon boleh..nk sandang pon boleh...tp lg cun kalo hand carry jer
sbrnya aku igt nk postpone jer beli bag ni..nk tggu kot2 ada sale ker kan..dpt discount 20% pon jd la.. tp bila bdk tu kata kaler yg aku beli ni..kaler brown la kan... tggal 2 jer... satu yg baru dlm plastic kt stor n satu lg yg display punya... terus la aku beli..nk yg dlm plastic..xnk yg display okeh... sbb bag nih...ikut kata budak kt kedai tu la kan.. dorang jual x byk stok..kalo da abis..dorang amik design lain plak... so mak takut nnt mak nyesal n x leh tido malam... aku pejam mata...beli la jugak... dan skarang...sgt puas hati okeh...hmmmmmm.....
tmbah sket lagi yer.....
ekceli bag ni aku sorok dari pandangan laki aku... sbb nnt dia bising.. yer la..kan dia baru jer belikan aku henbeg.. kang kalo dia tau aku beli beg nih... kang pot pet pot pet mulut dia mmbebel.. mmbazir la apa la..mak malas nk dengar okeh... kalo aku sumer mmbazir..kalo dia beli transformer la.. remote car tu x pe plak... lantak ler kan... shhh dia x tau lg nih... sbb aku smpn kt opis x bwk balik lg...hahhaha.. pndai x aku....

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

cantiklah shammm siyus cantikk.. aku pun berkenan nie..tak rugi beli...

heheeh mmg kan kalo beli apa2 tu..mesti nyorok2... ingat masa linnkeje dulu..kalu beli apa2 simpan jer dlm kete... heheh dah agak2 lama baru kuarkan.....

skrg dah duk umah..haku tak kira..kalo dah berkenan mmg ku rembat... huaaaaaaaa sbb aku dah takleh lagi nak melepak dgn kengkawannn....

CT SITU said...

AKU SUKA KALER DIA SHAM..

Hirda Ibrahim said...

cantik sham!!
sham laki ko x tau blog ko ni ke? laki aku x tau. dia tau FP aku je..hehhe
sama la kitaaa...
aku kan, kalu aku dh berkenan satu2 benda tu, aku sampai termimpi2 tau. tu yg laki aku malas nk tahan2. dia soh beli je.
betui, aku agree, kalu kita beli kan, byk le dia dok perli2 la, kata mebazir la. tapi yg derang dok habis duit beli rokok, sport rim, ntah apa2 lagi..ok le pulak..
huhuhu

Cik Puan Mimi said...

Wah sham, pandai kau menyorok ek.. heheh biasalah tu, takut kena marah nantikan.. aku pun kekadang sama jer..hahaha

tapi serius, memang cantik la, aku suka kaler camtu, masuk dengan baju apa pun..

lieya_latif said...

cantiks sham aku suke!!!! aku pun nak cari ala2 bag cenggini...aku tgk comel plak ade budak opis aku pakai......aku jeles nie wei he he he he

Zanna_MamaBatrice said...

cantik arr sham..
sweet jer kalernyer...
sama arr sham...zana pun kalu dah berkenan...WAJIB beli..kalu tak aku termimpi...esoknyer pergi buat dah xde...mau meroyan aku teringat2...he he he..kita mmg kena sembunyi2 sham kalu beli...malas nak dgr laki memasing memekak...dia membazir beli rokok, sport rim bagai cam kata hirda tu xpe...kita beli utk kita dia membebel plak...cam beli ngan duit dia erk...
he he he....

wanie said...

cantik la beg tu sham...suka kaler dia..

re:sila2 la cilok gambar2 tu..hehhee

Hirda Ibrahim said...

sham,
thanks sudiii dtg jauh2 ke umah kami.
ko x beli camera lagi ek?
ko beli cam sue tu ok gak. cantik pic dia kan?
aku nk minta maaf kalu ada terkurang apa2 masa besday hardy hari tu. ye la 1st time buat. sure ada cacat cela.
thanks for the present. :)
laki aku yg excited ok? tadi dia dh test main pool. hardy tgkkkk je.
sure dia heran..daddy aku cam budak kecik!! hahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails