Friday, November 28, 2008

korang berminat ker????


hehehe...gelak gedik dlu... weii..korang brminat ke ngan beg ni.. hehhe..beg ni mmg cun pon..mak pasan hokeh... beg ni murah jer..aku mana la mmpu nk beli beg mahal2.. beg ni aku beli kt stall kecik2 kt giant kelana jaya.. rega dia kalo x slp aku..29 hinggit..murah kan... material dia kain yg tebal tu..ok sgt2..mmg puas ati ler aku beli beg nih.. ada 4 kaler x slp aku..pink cam aku nyer nih..kuning, biru ngan coklat kalo x slp... aku x psti ada lg ker x beg ni kt kdai tu...
pst..iena..ko kalo turun kl ko rajin g giant kj ni kan..dkt ngan umah akak ko kan... leh ler ko g tgk..

10 comments:

Sue@MamaMaryam said...

oo ye ke..cun la beg ini... ingat td mahal.. aii pun pakai beg murah sajok..

Zanna_MamaBatrice said...

murah ler sham...
i pun pakai beg murah gark sham...
x kuasa aku nak pakai beg mahal...he he he.....
xde duit nak beli...he he he..

tp mmg cun pun...sib baik aku jauh...kalu aku dkt...petang nie balik kerja aku gi rembat...

Puan Iza said...

a'ah la sham...cantik diapers bag ko nie...aku suka gak....alah, sham...rege murah tak kisah...janji menang memakai tul tak? hehehehe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

orait sham..akan ku cari ..kat giant kj erk...

Hirda Ibrahim said...

aku pun pakai beg murah ajek. takdenya ratus2 pun...
re: aku 1/2 day today. balik umah siap2 nk pi company xmas party kat kl. tapi sempat gak update blog..muhahhaha
apa citer?? kes kasut cuns lagikah? ko dh beli?? wahhh aku excited nih...

wei, ko jgn tertipu sama itu pic. aku pakai baju itam time tu tu yg nampak slim... hu hu hu

oliole said...

saya pun tak beli beg mahal-mahal...
tapi beg tu saya berkenan laaa...cun...

Zanna_MamaBatrice said...

re : sham...boss aku lelaki ler sham....tp dia lagi best dari dpt boss pompuan...aku x suke boss pompuan nie..fussy sikit..hik hik hik...agaknyer camner kalu aku plak jadi boss erk...he he he

wanie said...

cantik la beg ni...ter berkenan pulak dah ngan beg ni...wanie pun takde nye nak pakai beg mahal2...ade masa nanti nak pegi giant kj tu la

lieya_latif said...

wah ko sham jadi duta beg ni plak yeak...harus ko minta komisen nieh hik hik hik

Cik Puan Mimi said...

sham, pekata, kau hadiah kan aku beg ni masa besday aku.. aci tak??? heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails