Monday, November 10, 2008

Happy Birthday Mia dan Mija

Semalam, hari ahad bersamaan dengan 09 november 2008 kami sekeluarga telah dijemput oleh pn. lieya serta suami ke majlis hari lahir puteri-puteri kesayangan iaitu princess mia n princess mija. majlis telah brlangsung dgn gilang gemilang nya di kafe dapurmas, putrajaya. alhamdulillah kali ni...aku dpt smpai awal..dlm 12.30 cam2 kami da smpai..sbb ari tu mmg free...xde program lain kecuali attend bash mia n mija nih... kesimpulannya..mmg best..meriah..food very variety n dap sgt2...layanan pon bes...sumer2 pon bes la... besday girl pon comei bangat siap pakai tiara lg okeh... n paling bes..echa dpt hadiah dari tuan rumah...hadiah "si comel paling manja"...hahhaha bes..bes...
so..tenkiu yer pn. lieya n en. shah sbb sudi jmput kami sekeluarga ke bash yg sungguh happening ni...tqqqqq....



banner di hari kejadian....


cake cutting...
sowi ler...x tau pesal...camera daku wat hal...da rosak...
citer selanjutnya pasal camera..next entry k..


sori lg skali lieya.... gmbr x elok... tp daku pksa gak hubby amik sbgai bukti kejadian...
hehehhe...





mia yg da keletihan...x berenggang dari papa nyer...

muka en. shah bersinar...dilimpahi cahaya keimanan...heheh

8 comments:

CT SITU said...

shamm..nmpk gayanya ko kono rembat camera baru lah camni sham..

ha apa lagi..rembat sham..rembattt

Zanna_MamaBatrice said...

wah....sorang lagi menguji tahap kejelasan aku nie..
berseni ler sham gambar2 ko..he he he...
tu mmg jawabnyer beli baru....eh, kak ct kan nak let go camera dia...gi ler tanya..kan kak kan....

lieya_latif said...

wei sebelum tu aku nak gelak pasal pic last tu....byk le ko cahaye keimanan hahahahaahahahha....

okey baru nak serius balik he he hehe...sham aku nak ucapkan ribuan terima kasih kerane sudi mencemar duli datang majlis aku....terharu aku korang sanggup datang jauh2....adiah pun mia n mija suke...termia kasih yeak sebab sudi same2 menggembirakan anak2 aku.....

wei echa mmg patut dapat arward tu...echa kan manje2 malu2 gitu....he hehe he he.... sham, aku tgk okey jek rambut echa..takde lee gonjeng sangat....comel jek...

Hirda Ibrahim said...

sham,
aku pun nk gelak bc pic last tu... sungguh penuh dgn cahaya keimanan.
hahahha

camera lama aku pun jd camni le gak.
pi kedai, derang kata lense problem. nk repair kena rm300++. x koser aih..
tu yg TERPAKSA beli baru. aku kan x leh idup tanpa camera. hehehe..

rambut echa ok le sham. still comels...

Jasfyra said...

kamera ko napa sham?terjatuh ke?wajib ler ko merembat kamera baru lps ni ok..:)

Cik Puan Mimi said...

sama ler kamera kita sham, dah WAJIB minta tukar jer.. hehehe

aku tengok rambut echa tu ok la sham, comel jer.. kau dah gi repair ek..

Cik Puan Mimi said...

re: sham aku pakai kamera samsung sekarang ni.. tapi aku dah jatuh chenta dengan sony ler.. yang ada mood "smile" tu.. hehehe.. tapi agak leceh skit sebab kamera tu touch screen...

Cik Puan Mimi said...

sham aku tak leh ym, nanti kena saman heheheh

kau email jer aku.. email aku 24 jam on jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails