Tuesday, November 25, 2008

Tag...My Workstation

Tag pasal workstation ni di tag oleh Zuera

syaratnyer : snap workstation anda.....then taruk link blog anda kat bawah gambar workstation anda...........begitulah seterusnya sampai bila2 yerk....sekiranya tag nie berkembang, pasti akan ada byk link2 dibawahnya.....cam blog berantai ler nie kan..he he he ...kalu x berkembang...sure dia terencat kan.....lastly, korang tolong pass plak tag workstation nie pada 7 bloggers lain.........kita kasi link dia byk2 ok........sahut cabaran2 york kengkawan.........



http://jariketot.blogspot.com/ @liyannuar
, http://sedetikhati.blogspot.com/ Azza,
http://perutkenyang.blogspot.com/ Suzi,
http://ruzalila80.blogspot.com/ Ella,
http://mamarazin.blogspot.com/
http://dilabangi.blogspot.com/
http://mustaqeemhassan.blogspot.com/
http://b-boo.blogspot.com/
http://tink-love79.blogspot.com/
http://jasfyra.blogspot.com/
http://hot-choco-teddiey.blogspot.com/
http://pu3ju.blogspot.com/


http://onniesham.blogspot.com/



Pesanan penaja : siler abaikan ler meja aku yg brsepah2 tu yer..lately ni mak bz giler... x smpt pon nk kemas2...




ni printer gedabak aku... tp pueh ati gak ngan kualiti printing dia..kalo print kaler..mmg cun la..


cermin ngan gambo echa wajib ada


segala souvenir yg aku dpt..x kira la g dinner ker..kenduri kawin ker..opismate bg ker..
sumer aku buh kt opis.. x suka letak kt umah...wat sepah jer...nnt letih nk kemas...

tgk la side cabinet aku.. brsepah giler..x dan nk kemas la skang nih.. tu radio kecik wat penghibur hati aku... mana leh xde music kan... tepu aku nnti kalo x dgr radio...


atas filing cabinet... byk x flag aku..wah semangat nasionalisme x aku..heheh


atas filing cabinet satu lg.. dlu aku bela ikan laga kt dlm balang kaca tu..tp da mati.. terus x bela smpai skang... aku letak air paip jer dlm tu..supaya bila kena aircond xde la kulit aku dry sgt kan


atas my pedestal drawer... subur x pokok aku tu... ramai mkcik2 yg jeles tgk pokok aku tu.. harharhar.. cute x mashimaro tu...ala beli yg mcd punyer...


xerox machine cum scanner cum fax machine yg besar gedabak letak kt bilik aku.. cheh..nyusahkan aku jer... tp ada gak kesenangan dia...tp aku nk suh dorang bwk kuar machine ni bila aku dpt mesin fax comei nnt..nyemak jer..

pc aku yg gemok... org sumer pakai flat screen panel.. untung ler korang yg keje gomen kt putrajaya nun... huhuhu...



kt tepi pc aku... tgk sebatang pen pon da xde kt dlm bekas tu.. dorang masa nk jmpa bos x bwk pen.. amik pen aku...pas2 x reti nk pulang...helloooo.... ko igt aku jaga stationery ker... asik aku jer muka yg g amik segala bala stationery tu sumer...nama aku jer la yg ada kt form tu..lepas aku..aku.lepas aku..aku lagi...


wallpaper harus la muka echa kan... biasa ar tu..



kira ok x workstation aku nih.... k la tu kan...


so pasni mak nk tag filla, zz dan farah... tu jer... yg lain aku rasa cam da buat jer...

15 comments:

Sue + Azie said...
This comment has been removed by the author.
sue@mamaMaryam said...

kemas la tu..ko x tgk meja aku..hanya lieya yg tahu..keh keh keh..

Farah_W said...

waaa...me have been tagged! sonok nih...tapi i nye work station horror laa....maluuuu

atty's said...

salam..perkenalan..kita exchage link ye

Puan Iza said...

ok apa workstation ko sham....banyak arrr sovenir ko gantung...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah menarik gak tempat ko ni..ndak2 tang ada printer basaq tu ngan mesin photostat tu..boleh buat bisnes ni..keh..keh..
sham, apsal ikan ko leh mati..tu lah asyik update blog jer sampai lupa nak bagi ikan makan..wakakakak...

madam CT said...

beso tu beb ko nye xerox machine

perghhh..

Hirda Ibrahim said...

ok sangat le workstation ko niiii..
aku paling suka printer color sendiri tu..
kalu dpt kat aku seminggu kering je cartridge dia..ahahaha..

Zanna_MamaBatrice said...

ok what workstation ko
mcm2 ada...
hik hik hik..camno ler mesin xerox besar gabak tu boleh ada kat dlm bilik ko...xpe2 lepas nie ko dpt mesin faxs yg kecik comel lote....lagi luas ler bilik ko tu sham...he he he....
aku suke ko nyer pokok tu...subur jer.....

lieya_latif said...

comel jek w/station ko sham...suke aku tgk....ooo ko pun penah bela ikan yeak....kite ni sepeel la...aku dulu pun bela ikan lage....mati ...terus tak bela...last2 balang tu jadi pasu aku letak pokok bunge plaktik he he he he

bile dahade anak ni...wallpaper pc..mmg konpom gambor anak kan ...baru semangat nak abiskan keje cepat...cewah! konon!!!!

Jasfyra said...

meriahnya workstation ko sham...
macam2 ada....huhuhuu

~~ciklinn~~ said...

besar tu workstation ko sham..huhuhuh meriah nengoknyer....

gambor anak mmg wajib kan ado...

JuJue said...

hie..
abeh semua menda souveniorrr ko tempek kat dinding kan?
kalo aku kasik ko..peti ais buat adiah.. ko tempek kat dinding dak?

Cik Puan Mimi said...

sham, kita serupa jek minatnya.. segala mak nenek semua nak tampal kat w/s tu kan.. eh eh printer gabak kita sama la.. cuma kau punya ala2 kelabu or light blue, aku punya kaler kelabu gelap or dark blue.. tak caya kau gi tengok w/s aku.. beskan sebab ada kaler pastu kalau print tu memang cantik la gambarnya..

dulu pun aku pakai gak komp. gabak, la ni dorang kesian kat aku, dorang bagi ler aku flat screen ni ..hehehe... sham, kau PA jugak ker. sebab selalunya bilik PA jer yang ada mesin Xerox tu

diLL said...

holllaa~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails