Tuesday, November 18, 2008

Today is our 3rd anniversary


Alhamdulillah...hari ni 18/11/2008 genap la 3 tahun usia prkahwinan aku dan suami. Gembira dan syukur kepada allah atas kurnia rahmat dan bahgia yg aku kecapi ini..cewah ayat x bleh blah tu.. x tau lg nk celebrate camner..lg pon ari ni kitorang g keje..tp rasanya celebrate biasa2 jer.. beli kek 1 slice...n ngap jer kot...tp bgn tido pg td...masa nk off alarm kt hp..trperasan ada 1 new message at 3.27 a.m from my hubby....

"Slmt ulangtahun ke3 penyatuan kita, smga hbngan bhgia & ksh syg kta kekal hgga ke akhir hyt, maaf kan abg ats segala kkurangan, yg pasti cinta kasih & syg abg utk syg selamanya, insyallah muahhh..."


Hmmm sgt trharu okeh... aku pon x tringat nk wish dia mlm td...
aku pon doakan agar our marriage..kekal selamanya, bahgia dan ceria d samping anak2 yg soleh dan solehah...amin..

13 comments:

wanie said...

happy anniversary..semoga sentiasa bahagia hingga akhir hayat..
3rd anniversary ye...sama la kita...bulan 12 nanti 3tahun kami kawin

Sue@MamaMaryam said...

al-hamdulillah ... hepi anniversary sham & hasben !!! aku pun tharu bila baca sms hubby mu itu.. romantik nyer..

Farah_W said...

happy anniversary dear!!! hope it last forever!

~~ciklinn~~ said...

haapy anivesari.... semoga jodoh dan kebahagiaan itu sampai keakhir hayat..aminnn

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

sham, hubby ko punya ayat tu ayat tak leh tahan gak..ayat2 cinta..so romantika de amorla korang ni..keh..keh..
heppy anniversary..semoga jodoh berpanjangan dan bahagia selalu..

Cik Puan Mimi said...

wah syahdunyer dapat sms pgi2.. dapat lak sms dari hubby tersayang.. mesti senyum sepanjang hari..

sham, Happy Anniversary.. semoga jodoh kalian diberkati dan berpanjangan hingga ke akhir hayat.. amin, insyallah..

lieya_latif said...

hepi anivesari sham...wow!!! romantiknyeeeeeeeeeeeee.....hah...mlm kang pi tak candle light dinner....pergi leee...romantik2...main suap2...ko pos echa kat umah aku...biar aku jage die he he he he he kasi can korang romantik2 mlm ni hik hik hik

Jasfyra said...

hepi enibesi sham.....
semoga korang bahagia selama2nya..amin..

i'm ソソ said...

happy anniversarry yang ke-3...semoha bahagia hingga ke anak cucu...

ILA said...

Happy 3rd Anniversary....

madam CT said...

SELAMAT ULANGTAHUN PERKHAWINAN KE 3 BEB..

BAHAGIA HENDAKNYA SEHINGGA HUJUNG NYAWA KALIAN..

ACEHHH...AYATTT..AHAKSSSSSSS..

...$weE+ 666... said...

hepi 3rd anniversarry sham & hubby!!! smoga cinta korang smakin segar dan indah!!! aminnnnnnn...

wehhhh poms, rindu ko poms! sori lah aku dah lama tak memblog & mengfp kan diri... blog tu ada gak skali-skala aku hapdet... fp tu bukan tanak hapdet tapi server kat ofis ni mcm siot, lemau jerrr manjang!!! rindu serindu-rindunyer aku nak nengok keletah echa... huhuhu...winduuuuuuuuu~!!

ko take care poms... wat smentara waktu ni aku bizi to the max... mmg takleh nak wat per lagik, ejas sana sini pun, mmg tak smpt aku nak visit fp kengkawan sumer, so aku visit sini skali skala bleh kan??? *hugs*

*muahz muahz to echa*

Hirda Ibrahim said...

hepi 3rd anniversary sham & hubby..
ko bln 11. aku bln 12 ni. 3 thn gak.
fuyooo...syahdu weih bc sms laki ko.
pastu pkl 3am lak tu.

aku pun x tau nk celebrate camna. kuar mkn ber-3 je kot.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails