Monday, December 15, 2008

Award from Farah..

Dapat dua award dari farah...thanks farah..





lagi satu...


tp yg ni kena jawab tag la pulak...adoii...

This is the rules:

1. Write about 10 Things that Brighten Your
2. Put the award logo on your blog
3. Add the link of the person who gave this award
4. Nominate at least 5 person
5. Leave message to the nominees


so jawapannya ...


10 Things that Brighten My Day are:


1. bila echa in good mood...elok jer main..n dgr cakap aku..
2. dpt kiss n peluk echa selalu..
3. kalo da kiss n peluk echa..kena la kiss n peluk abah dia gak kan...heheh
4. bila echa ckp 'sayang ummi'..hmmm..bahagianya..
5. bila jalan clear jer n aku smpai opis tepat pada masanya...
6. dpt siapkan keje opis tanpa gangguan
7. dpt shopping puas2 n dpt beli sumer yg aku hajatkan...ohh..i luv shopping
8. kalo hubby ckp...' kita cuti ari ni nak...kita g tgk wayang n shoping'...ok jom....
9. dapat tido yg secukupnya..
10 dpt update blog!!!!!!


And the award also goes to....

1. zana
2. mimi
3. lieya
4. ikka @ emma
5. iena

tp kalo u all da penah buat..xyah la buat...aku yg ketinggalan ketapi kot..



6 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

alamak, aku ader dalam ini cerita hah..keh..keh..
aku tak janji biler aku buat, yg pasti aku akan buat okehhh sham...

ko mcm aku ler..jogging2 makan..lagi best aku teman member aku jogging, tapi aku duduk kat kedai makan..

Hirda Ibrahim said...

aku paling suka yg no 7 tu. LOL.
best kan? rasa dunia kita yg punya..heheheh

lieya_latif said...

aku setuju ngan ko......dah ade anak ni...ngan anak laa yg boleh membahagiakan kite...bab shopping tu pun aku setuju 150% he he he hehe

walawei name aku ade ker....dah berkapuk2 homework aku weiii he he hehe

Cik Puan Mimi said...

aku dah pernah dapat award yang 1st tu.. tapi yang award 2nd tu blom lagi.. nanti aku tepek kat blog aku ek.. tq..

aku plak suka yagn no. 8 tu.. heheeh .... jom tengok wayang!!!

eMMa@iKKa said...

Erm...daku kena tag ek..dpt award lagi tu....nanti bila preee skit..daku jawab k!!

Zanna_MamaBatrice said...

la sham..pasai hang tak habaq2 yg hang kasi award kat aku...

sat aku gi gantung kat umah aku no..he he ...terima kasih yer sham...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails