Friday, December 05, 2008

Cuci Mata @ The Curve

ni edisi smbungan pas tgk madagascar tu yer...pas da tgk movie...aku ajak hubby jalan2 kt d curve sbb nk cuci mata tgk sales2 yg menarik..sbb apa..sbb aku ada trnampak kt liz claiborne ada sales up to 50%.. tu yg aku nk g nengok tu... tp bila dah g..xde la bes pon.. beg yg cuns2 tu kalo ada discount pon 10% jer... yh huduh2 cam beg plastik tu yg discount 50%... hancus ler impian aku nk pakai beg liz clairborne..menci tau..

kali ni aku malas nk citer byk..korang layan gambo jer la ek..

cntik kan... rasa cam nk mndi jer kt situ..

echa tgh tgk kot2 ada fish kt dlm tu..


sibuk suh abah 'ceng' dia..








cntik giler decoration christmas kt d curve nih... suker aku tgk..kreatif tul dorang nih..mmg meriah ler..sib baik g ari keje..xde la ramai sgt org nk amik pics kt situ..







kejap merah...

tp..da tukar kuning...heheh



10 comments:

Jasfyra said...

kemain lg berjalan sakan..besh2

Puan Iza said...

ooo echa pun dah pi masuk panggung ek...bagusnya....kiranya echa pun dah lulus lah ni yea.

ooo sempat lagi ko sham...nak shopping ek...nampak jer mata kalo ada less kan hehehehe

Farah_W said...

Babe! i have an award for u! go grab it at my blog ok!

atty's said...

sonok echa,,hah..mama bawa jejln..

~~ciklinn~~ said...

wah haku suka haku suka kejap merah kejap kunin tu....bukan main yerkkk dgn baby gadget baru.....linn tak ampai lagi the curve nie..huhuhuhuhu

Hirda Ibrahim said...

menag cunss xmas deco dia kooo...
aku x tau brapa $$$ derang habis kan situ kan?
time aku pi last sunday, siap ada mascot gingerbread man, santa lagi dok berlari2 salam dgn kids. hardy mula2 excited, bula dh dekat, terus badan kerassss je. takut aaa tu..LOL

lieya_latif said...

aku pun seronok kalo gi shopping mall time krismas2 ni...ade deco cantik2....en santa pun ade....tapi anak aku takut....mencecet lagi kalo nampak pakcik perut buncit pakai baju merah tu he he he he

echa ni suke kene ceng kan....cute aku tgk!!!!

ILA said...

ala..la..la echa sayang!! siap ngan bantal musyuk lagi....hehehe

Cik Puan Mimi said...

ko ni sham, tak abis2 nak rembat beg, nasib baik ler kat situ less 10% jer, kalau tak mesti kau dah rembat lagi sebiji beg kan. heheheh

best ar kamera kau, boleh tukar2 kaler kan.. bila la aku nak tukar kamera ni

Sue@MamaMaryam said...

chantek pic2 yg ko amik.. syoknya jalan2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails