Thursday, December 04, 2008

Makan2 kt wendy's

ni pon kejadian ari ahad lepas gak... perut lapar giler.. so kami zasss ker jaya one utk mkn di wendy's...



huihhh...dapnyer burger nih... leleh air liur aku..korang penah try x wendy nih..sdp giler tau..ni la menu aku setiap ari jumaat... so no wonder la kan..kan...bdn aku comel camni..alamak..pics x brp clear la plak...msh x reti lg nk guna function2 camera nih.. byk sgt..xpe..pelan2 kan..

8 comments:

Sue@MamaMaryam said...

pelan2 kayuh... nanti lama2 mesti cun gilos pic mu... sedap ek.. len kali aku nak cuba la..

wanie said...

sedap ye wendy's tu..tak pernah try...byk kali jugak plan nak makan kat wendy's ni..ni ade je halangan nye..hehehe

~~ciklinn~~ said...

takpernah lagi kita org makn kat wendys nie... boleh try nie...

wendys kat mana yerk terdekat dari shah alam....

geram lak tgok burger tu.... adehh camne aku nak diett nie..

Hirda Ibrahim said...

aku setujuuu...
wendy's dappppp... aku pulak kalu pi wajib beli baked potato dia yg letak mince beef & cheese itu...

ala sham... aku pun badan "comei" camni coz suka mkn fast food gak le ni..LOL

Zanna_MamaBatrice said...

amboi...penangan camera baru...
xpe sham..slow2 cam sue cakap tu..nanti ko master ler guna camera ko nie...

fastfood nie aku tahu kfc, mcd, marrybrown, burger king, a&w jer..yg lelain aku x tahu...huuuwaaaaa....ketinggalannyer daku....tapi nampak cam sedap gark...

ala sham..aku yg badan "comel" nie pun sama.........

Zanna_MamaBatrice said...

amboi...penangan camera baru...
xpe sham..slow2 cam sue cakap tu..nanti ko master ler guna camera ko nie...

fastfood nie aku tahu kfc, mcd, marrybrown, burger king, a&w jer..yg lelain aku x tahu...huuuwaaaaa....ketinggalannyer daku....tapi nampak cam sedap gark...

ala sham..aku yg badan "comel" nie pun sama.........

lieya_latif said...

sedap yeak sham...aku tak penah try lagi...mane lagi sedap...burger king ke wendy....

cian echa...makan fun fries jek yeak...nanti auntie lieya yg comel ni babap mama yeak....he he he he

eMMa@iKKa said...

sedap ke makan kat Wendys tu Sham? selalu lalu jer..tapi tak pernah masuk pun..:) takut tak sedap. Bg comment skit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails