Tuesday, December 02, 2008

testing..testing..

ni citer hari ahad jugak... pas brjaya beli digicam..br la terasa perut tu da lapa..so decide nk g makan kt wendy's giant kota damansara..on d way nk g kt tmpat parking keta..lalu plak kt tmpt gnting rmbut nih.. terus hubby nk gunting rmbut sbb rmbut dia da mcm rmbut bangla pon ada aku nengok...

hapa tah nama kedai nih..mak da lupa..tp dia kt laluan antara ikea ngan d curve tu..
ok gak kt sini..


smbil abah dia gnting rambut..echa pon main ler kt sini..eh..eh.. main cak2 plak ko yer..

aku pon start ler snap sana-sini smntara bateri tu ada lg kan..
try guna function dier...


sephia kot nih...






14 comments:

Hirda Ibrahim said...

kelllassss....koooo...
dh rupa cam dslr pun ada...
cuns cuns...

aku suka canon coz dia ada function yg cam ko amik pic echa tu, tapi ada kaler kuning je kan? hhaaa yg tu aku suka. aku x ingat apa function dia...

Cik Puan Mimi said...

dasat la kamera baru kau.. ada bagai2 teknik gitu.. aku ni baru berangan nak sambar sony, ni tengok canon dah berubah hati.. ishk2 tak setia betul aku ni

JuJue said...

cantik nya gambaq yg itam kuning tu...

Sue@MamaMaryam said...

cuns!!!! suka2...nanti jgn lupa tembak aku tau...keh keh keh

Jasfyra said...

cantik..
best dpt barang baru nih
xsabar2 nk explore
xlama lg mesti makin cun gamabr ko

Puan Iza said...

cantik...cantik....aku suka pics yg ko snap tu...cun ar....canggih gak kamera ko ni sham...

oliole said...

cantik gambar...

wanie said...

cun2 gambar...macam2 function ade ye camera baru ni

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ye ker kamera kita canggih mcm ni..aku tak pernah pun godek2 sham canon ni..wah, pas ni ko leh amik gambor ko yg glamour2 tu..
re: muka ko mcm hantu raya aper??raya haji ke? raya aidilfitri?..lawak tul lah ko ni..keh..keh..

lieya_latif said...

wah cantik2 gambarnye....tak salah ko memilih canon sham .....

madam CT said...

byk lg ko kena godek2 tu..

pas ni ko leh amik gambo ankko bebyk menggunakan byk2 teknik yg ada..

~~ciklinn~~ said...

wah cantik2.... sius lawa yg warna kuning kelabu tu......

Zanna_MamaBatrice said...

kalu camnie nyer hasil...
x yah beli dslr pun xpe sham..
cantik arr..function pun byk...
aku suke gambar yg itam kuning tu...

x pyh dah nak edit2 bagai kalu cam nie...

atty's said...

comey nya echa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails